Haberler

Çin Futbol Federasyonu Yeni Transfer Statüsünü Açıkladı

Jackson Martinez'in yolu Beşiktaş'a iyice açıldıSercan SAPANATAN-İstanbul-DHA- Çin Futbol Federasyonu tarafından alınan son karar sonrası Beşiktaş'ın da transfer gündeminde olan Jackson Martinez için ayrılma çanları çalıyor.

Jackson Martinez'in yolu Beşiktaş'a iyice açıldı

Sercan SAPANATAN-İstanbul-DHA- Çin Futbol Federasyonu tarafından alınan son karar sonrası Beşiktaş'ın da transfer gündeminde olan Jackson Martinez için ayrılma çanları çalıyor.

Çin Futbol Federasyonu'nun yeni sezondan itibaren aldığı karara göre takımlar sahada sadece 3 yabancı oyuncu bulundurabilecekler. Çin'de sahada 4 olan yabancı oyuncu kuralının 3'e düşmesinin ardından takımlar ellerinde ki yabancı oyuncuları satmak veya kiralama zorunda kalacaklar.

Bu yeni kuraldan en çok etkilenecek olan takım ise kadrosunda 6 yabancı oyuncu bulunduran Çin'in en güçlü futbol takımı olan Guangzhou Evergrande. Jackson Martinez'in de formasını giydiği Çin ekibinde ayrıca Brezilyalı isimler Ricardo Goulart, Paulinho ve Alan da var. Bu isimlerin yanı sıra Güney Koreli Kim Young-Gwon ve Kim Hyung-il'de takımda yer alan oyuncular arasında. Çin basınında çıkan haberlere göre Guangzhou Evergrande Teknik Direktörü Scolari bu kadro yapılanmasında göndermeyi planladığı ilk ismin kulüp tarihinin en pahalı transferi konumunda olan ancak sakatlıklar ve form düşüklüğünden dolayı takıma sadece 4 gollük katkı yapan Jackson Martinez olduğu belirtildi. Çinliler, yıllık 12 milyon Euro net maaşı olan 30 yaşındaki Kolombiyalı forvetin transferi için her türlü kolaylığı yapmayı planladığı ve bu işten en az zarar ile çıkmak istedikleri belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Jackson Martinez Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title