Haberler

Çikolata Duşlu Reklama Murat Ülker'den Veto

Güncelleme:

Murat Ülker, yasakladığı 'çikolata ile yıkanan adam' reklamıyla ilgili "Nimet olan bir şeyi reklamda böyle kullanamazsınız deyip veto ettim" dedi.

İngiliz devi United Biscuits'i alarak Türkiye tarihinin en önemli satın almasını gerçekleştiren ve dünyada ilk üç arasına giren Murat Ülker, Fortune Türkiye'nin Aralık sayısında yayınlanan "2014-Yılın İş İnsanları" listesinde birinciliğe layık görüldü.

Sağlık, seyahat, hobiler, aile, ve Ülker markasının kurucusu Sabri Ülker'in hayata dair fikirlerini anlatan Murat Ülker dergide bir de anısını da şu sözlerle paylaştı:

"NİMETE BU YAPILMAZ"

"Yaptığım patronluk değil, 'baş mesul' olarak sorumluluk almak. Benim mesela ürünlerle ilgili Reklam kampanyalarını ve ürünle ilgili her türlü kararı veto etme hakkım var. Bunun da süresi var: 48 saat. Hakkımı kullanmasam, yanıyor. Mesela en son şöyle bir olay oldu. Reklam ajansımız Dido ile ilgili bir reklam çalışması yaptı. Dido'nun yoğun çikolatalı olduğunu anlatmak istemişler. Bunun için de bir araba yıkama istasyonunda, bir adam yıkama yerine giriyor ve çikolata ile yıkanıyor. Seyrettim ve böyle bir reklama izin veremeyeceğimi söyledim. Çünkü nimet olan bir şeyi reklamda böyle kullanamazsınız. Veto yedi."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Fortune Türkiye Sabri Ülker Murat Ülker Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

LEYLA:

BORSADA TÜRK MİLLETİNE KUMPAS KURULUR SOYULUR AMA DEĞİLMİ. NİMETE BU YAPILMAZ AMA TÜRK MİLLETİNİN SIRTINDAN DEVLETİN SIRTINDAN SİYASETİ ELİNİZDE OYNATARAK KİMİNİZ SOLDAN KİMİNİZ SAĞDAN MALI GÖTÜRÜRSÜNÜZ. BUNLAR YAPILIRMI PEKİ??BORSADA MİLLETİ SOYMAK KILIFINA UYDURARAK SOYGUNLAR NORMALMİ???YATACAK YERİNİZ YOK HİİÇ KIVIRMAYIN. ÖYLE ŞU KADAR KİŞİ ÇALIŞIYOR İSTİHDAM ŞU BUU LAFI YAPMAYIN. O ZAMAN BENDE SOYAYIM İŞİMİ BÜYÜTEYİM İSTİHDAMI ARTIRAYIM HAKMI BU ŞİMDİ HELALMİ??AHİRETTE KUL HAKKINDAN KURTULMA ŞANSINIZ YOK KOÇU SABANCISI HÜKÜMETİ AKP CHP KATİL BÖLÜCÜ HDP DAHİL

18
7
yanıtYanıtla
TÜCCAR:

Bu açıklamasıyla reklamın kralını yapmış:)))

15
4
yanıtYanıtla
MinciMobil-IOS:

Ayy ne benal adam

4
12
yanıtYanıtla
selim poyrazmobilWeb@haberler.com:

Eğer aslı varsa tebrik ederim

12
2
yanıtYanıtla
demırrlaz:

TRASSSS YAPMA YAAAA

2
7
yanıtYanıtla
mertmobilWeb@haberler.com:

Umarım içi dışı birdir. Siyasiler gibi iki yüzlü değildir

8
1
yanıtYanıtla
gurbetci:

birilerine yalakalik kokuyor, boyle bir reklam baede tiksindi uyarir cunku hijyenik olmadigi hissinden

5
3
yanıtYanıtla
TEBRİKLER:

BABASINI OGLU MERT YİGİT VEFAKAR

6
1
yanıtYanıtla
EEE:

Ben birde oruçluyum:))

4
1
yanıtYanıtla
eski calisanMobil-ANDROID:

sayin muratbey babaniz rahmetli olmadan önce işcinin hakkini veriyordu ama siz hep eziyorsunuz maaslardan kirpiyorsunuz tabiki işcinin sirtindan herseyi alirsiniz baban gibi olamazsiniz neden babadan kalma oldugu icin siz babaniza dua edin babaniz işciyi düşunurdu hakkini verirdi babanizin bir lafi vardi aksam yatmasini bilmeyen sabah kalkmasini bilmez derdi hey gidi hey 19 yilimi verdim babanizin sayesinde eger oğluysan babanizin izinden gidin o kadar mali mulku goturmedi bir cepsiz kefenle gitti sen göturecenmi muratbey sende bir kefenle gidecen gitmeden işcinin hakkini ver vermezsen hesabini sorarlar babanizin yolundan sapmayin işciyle daima içiçe olunuz

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title