Haberler

Cihatçı John: İngiltere'ye Döneceğim ve Kafa Kesmeye Devam Edeceğim

Güncelleme:

IŞİD militanı 'Cihatçı John' tekrar ortaya çıkarak yeni bir tehdit videosu yayınladı. John, "İngiltere'ye döneceğim ve kafa kesmeye devam edeceğim!" dedi.

İngiliz Mail on Sunday gazetesi, "Cihatçı John" lakabıyla tanınan Londralı IŞİD infazcısı Muhammed Emwazi'ye ait olduğunu iddia ettiği bir video yayınladı. ABD'li gazeteci James Foley'i kafasını keserek öldüren Muhammed Emwazi, 1 dakika 17 saniyelik videoda İngiltere'ye döneceğini ve "kafa kesmeye devam edeceğini" söylüyor.

VİDEONUN KAYIT YERİ SURİYE

Cep telefonuyla çekildiği anlaşılan görüntülerin kayıt yerinin Suriye'nin Deyr ez-Zor kenti olduğu anlaşılıyor. Görüntüler Emwazi'nin kimliği açıklandıktan sonra yayınlanan ilk videosu konumunda. Mail on Sunday gazetesinin 8 saniyelik kısmını yayınladı. Habere göre, videonun devam eden bölümünde Emwazi'nin İngiltere'ye geri dönerek kafa kesmeye devam edeceğini söylüyor.

IŞİD'İN ELİ KANLI İNFAZCISI

Emwazi son olarak Japon rehine Kenji Goto'nun Ocak ayında yayınlanan infaz videosunda yer almıştı. Emwazi ilk olarak geçtiğimiz Ağustos'ta yayınlanan infaz videosunda ABD'li gazeteci James Foley'in kafasını keserek tüm dünyanın merak ettiği isim haline gelmişti.

Sonrasında ise Emwazi, ABD'li gazeteci Steven Sotloff, İngiliz yardım çalışanı David Haines, İngiliz taksi şoförü Alan Henning ve ABD'li yardım çalışanı Abdulrahman Kassig'in de infaz videolarında yer almıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Muhammed Emwazi James Foley Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (84)

gocmen:

ne isin var ingilterede git kandile hepsini kes dinsiz komunist marksist leninist terorist pkknin.

192
77
yanıtYanıtla
kes ulsn:

Kes sokak iti bari ayette ihanet etme. .

yanıt0
yanıt0
faruk:

Imami azam ebu hanife musrikler ve diyer kafirler icin allah tan korkmasam onlarin yani musriklerin ve kafirlerin cocuklarinin bile kafalarini keserim buyuklerin kafalarini bi kenara birak cocuklarinin bile keserim cunku yarin o cocuklar buyuyup islama dusman olucaklar demistir islama gore musriklerin ve kafirlerin kani necistir mazlum kisiler haric kanlarini akitabilirsin

yanıt2
yanıt0
Serhat:

israil ve amerikanin kurdugu bi orgut bu isid tiyatroya devam ediyor itler

223
4
yanıtYanıtla
yaziklar olsun:

Siz zaten ingiltereye amerikaya hizmet ediyorsunuz kimi kandiriyorsunuz hiristiyanlar rahat rahat petrolu somursun diye muslumanlari katlediyorlar

115
2
yanıtYanıtla
hakann:

Diyar bakira gel tuttunun kellesini kess..

33
82
yanıtYanıtla
fe eyne tezhebun:

Muhammed, 4. Ayet: (Savaşta) inkâr edenlerle karşılaştığınız zaman boyunlarını vurun. Nihayet onlara iyice vurup sindirince bağı sıkıca bağlayın (esir alın). Savaş sona erince de artık ya karşılıksız veya fidye karşılığı salıverin. Durum şu ki, Allah dileseydi, onlardan intikam alırdı. Fakat sizi birbirinizle denemek ister. Allah yolunda öldürülenlere gelince, Allah onların yaptıklarını boşa çıkarmaz. Ulan ayette allah boyunlarını vurun diyor, bu kafa kesmek varmı diyen geyikler sizin deliliniz ne hepiniz amerikacısınız hıristiyansınız yahudisiniz ateistsiniZ herhalde adam iki amerikalı hıristiyanı iki ingiliz hıristiyanı iki japon putperesti öldürmüş de size nolur onu anlamadım savaş bu ateşin kenarında gezersen içine düşersin...

33
78
yanıtYanıtla
Adem:

uzaga gitme bizim dinsizlerden basla, mesela can dündar tam vatan haini, din düsmani.

45
45
yanıtYanıtla
kkk:

PKK''lıların kafasını kes, şu sıra kafaları gövdelerine fazla geliyor onların, ağırlık veriyor.

63
14
yanıtYanıtla
gardıroptaki adam:

kardeş bizim güneydoğuya gel , çok fazla gereksiz kelle var orda

37
17
yanıtYanıtla
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title