Haberler

Çiftlik Bank'ın Ünlü Reklam Yüzü Mehmet Çevik Suskunluğunu Bozdu: Keşke O Reklamı Yapmasaydım

Güncelleme:

Çiftlik Bank'ın yüzü olan oyuncu Mehmet Çevik, "Keşke o reklamı yapmasaydım. İnsanların beni görünce yüzleri düşüyor. Suç oluşmuşsa benim için vebaldir" dedi.

Binlerce kişiyi dolandırıp yurtdışına kaçan Çiftlik Bank'ın kurucusu Mehmet Aydın'ın vurgun öncesi katıldığı toplantılarda en önde yer alan ekranların tanınmış oyuncusu Mehmet Çevik, ilk kez konuştu. Habertürk Gazetesi'nden Bülent İpek'in haberine göre, "Keşke o reklamı yapmasaydım" diyen Çevik, sisteme hiç para yatırmamış. 'Medya danışmanlığı' karşılığında aldığı ücreti açıklamayan ünlü oyuncu, "Hayatım boyunca kolay para kazanmanın peşinde olmadım" diyor.

İşte Çevik'in açıklamaları:

"TESİS AÇILIŞINDA DURDUM AMA SİSTEME KATILMADIM"

- Meşru olduğunu düşündüğüm bir projenin tesis açılışlarında durdum ama sisteme katılmadım. Bu bir üretim sahasının açılışıydı. Kendimi şöyle mağdur hissedebilirim, ruhsatlı ve yasal olduğunu düşündüğüm bir işin basın ayağında bulundum. Ben hayatını ilkeli yaşamaya çalışan bir adamım. Sadece medya alanında reklam anlaşması yapmıştım. Ocak ayında yeni üye alımı durdurulmuştu. Bir dolandırıcının pervazında 'Sağduyulu bir yerde duruyorum' demek artık içimi rahatlatmıyor.

- Hayatım boyunca kolay kazancın eşiğinde durmadım.

- Benim alacağım zaten küçük bir meblağ idi.(Maddi olarak alacağınız kaldı mı sorusuna)

"DOLANDIRICILAR GRUBUNUN İÇİNE DÜŞMEK ÇOK ÜZÜCÜ"

- Gönül verdiğim mesleği yaparken dolandırıcılar grubunun içine düşmek çok üzücü.

"SUÇ OLUŞMUŞSA BENİM İÇİN VEBAL HALİNE GELİR"

- Eğer ortada bilmediğim için bir suç oluşmuşsa bu tabii benim için vebal haline gelir. Hayatım boyunca menfaat için eğilmedim. Açılış fotoğraflarında yer almamın bu kadar konuşulması galiba duruşu net bir sanatçının yıpratılmasına yönelik bir politikanın ürünü.

"SUÇLU OLSAYDIM KARŞILIĞINI ÇEKERDİM"

- Bütün güzel şeyler çirkinlerin malzemesi haline dönüştürülüyorsa tabii ki üzgün olursunuz. Ben bu oluşumdaki mekanizmanın önemli bir dişi miyim? Hayır. Suçlu olsaydım hem yasal hem de vicdani zeminde bunun karşılığını hiç tereddüt etmeden çekerdim.

"BENİM DE YAPACAKLARIM VAR"

- Önce şu ateşin düşmesi gerekiyor. Benim de yapacaklarım var. Gerekirse şikâyetçi olan insanların içinde yer alıp bu zeminin ne menem bir şey olduğunu anlatan açıklamalar yapacağım.

"ÇIKAR YÜZLEŞİRİM"

- Tepki görmedim ama suratlarının düştüğünü söylemek mümkün. Şu an yaşamdan geri çekilmedim. Atıl durumda kalarak hayatta yaşanmaz, ben atıl durumda kalmam. Gerekirse arkadaşların tepkilerine de maruz kalırım, çıkar yüzleşirim.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mehmet Çevik Habertürk Aydın Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (96)

HZ İSA:

TÜRBANLIYA BAK NASILDA ADAM KAYIRIYOR TUTUKLANMASI GEREKEN ADAM HALA KONUŞUYOR AVRUPADA OLSA HERKES HAPSİ BOYLAMIŞTI BU AYAKTA UYUYAN YÜZDE 51 E MÜSTEHAKTIR

7
13
yanıtYanıtla
Maduro:

Ona para yatıran asalaklar kardeslrine beş kuruş. Borç verecek insanlar degil iyi olmuş

16
0
yanıtYanıtla
Hayati baş:

Ulan bu pis işinizden Allah ı karıştırmıştınız tekbir getire getire açtınız milletin başına Belayı Allah soracak ahir zamanda

13
3
yanıtYanıtla
KOKO:

Vebal diyorsan reklamlarından aldığın tüm parayı Şehit aileleri vakfına bağışla, vebal demekle olmuyor sadece. .

13
1
yanıtYanıtla
Ali:

Tavuk kadar beyin yokmus yatiranda paralari beles bulursan öyle olur hic da acimadim yatiranlari iyi olmus

yanıt8
yanıt0
Son OSMANLI Torunu:

tayyip beyin sesinde hareketlerinde osmanlının ayak seslerini duyuyorum osmanlı geri gelecek inşallah

4
10
yanıtYanıtla
Abi:

Sen hala içeri girmedin mi ? Senin zaten Araf`ta Sorular programındaki halin sahtekar olduğunu açıkça belli ediyor. Gözlerini kaçırıyorsun, ikide bir elini sakalını istem dışı sürtüyorsun, kulağının kepçesiyle oynuyorsun. Bu sahtekarlıkta kendini kurnaz zannedenlerin yanında saf ve temiz insanların da kandırılmasında ciddi rolün olduğunun farkındasın her halde. Umarım içeri girince de farklılık yaratmış olursun.

10
3
yanıtYanıtla
yine mi adana diyen adam:

adam oyuncu almis parasini yapmis isini. isci fabrikada calisiyor. basindaki adam dolandiriciysa masum isciye neden saldiriyorrnuz. geri kalmis zihniyetler.

12
1
yanıtYanıtla
12 KİŞİDE BEGENMİŞ ):

İLERİ ZEKA İŞÇİ BAŞINDAKİ ADAMLA GARİP İLİŞKİ İÇİNDE OLRSA SUÇLUDUR İŞCİ İŞİNİ YAPMIYOR PATRONU PARLATIYOR ŞİMDİ SÖLE BAKALIM NE KADAR GERİ KALMIŞ GERİ ZEKALI BİR ZATMIŞSIN

yanıt0
yanıt0
kafkaslı:

gerçekten bu sanatçının suçu yok kim ne derse desin bence üzülüp sıkılmasına bile gerek yok o olmasa başka bir ünlü olurdu sonuçta para veriliyor reklam için reklamda oynamak onun işinin bir parçası ve suçlu aranacaksa bu çiftlik banka para yatıranlar suçu ilk önce kendilerinde arasınlar çok para kazanma hırsı bir kanserdir bu hırs insanı yer bitirir !

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 96 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title