Haberler

Çiftçi: İlçelere Hizmet Dağılımı Adil Olacak

Güncelleme:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Her ilçemizi aynı görüyoruz. Hizmet dağılımımız adil olacaktır" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ilçe belediyesi Demokratik Bölgeler Partisi'nde (DBP) olan Suruç'ta çalışmaları inceledi.

Büyükşehir Belediyesi'nin eş zamanlı olarak Değirmen Mahallesi, Emniyet Mahallesi, Sanayi Sitesi, İlçe Devlet Hastanesi, Namık Kemal Bulvarı ve Aligör Mahallelerinde aynı anda başlattığı sıcak asfaltlama çalışmalarını takip eden Başkan Çiftçi, "Bir ay önce sanayi sitemize 82 bin metrekarelik kilitli parke taşı döşeme işlemini gerçekleştirdik. Suruç ilçemiz ile ilgili olarak Milletvekillerimizle istişare halindeyiz. Her ilçemizi aynı görüyoruz. Tüm insanlar bizim için kıymetlidir. Hizmet noktasında Büyükşehir olarak adil bir yaklaşımımız olacaktır. Her ilçemize imkanlar çerçevesinde en iyi hizmeti götüreceğiz. Suruç ilçemizde bu ilçelerimizden birisidir" diyerek çalışmaları anlattı.

ÇİFTÇİ: DÜŞÜNCE NE OLURSA OLSUN İNSAN GÖZÜYLE BAKIYORUZ

Suruç'un büyük sorunları olduğunu kaydeden Çiftçi, alt yapı çalışma projesini tamamladıklarını ve projenin ihale aşamasına geldiğini belirtti. Çiftçi, "Suruç ilçemizin içme suyu ve arıtma projesinin ihalesini gerçekleştireceğiz. Suruç ilçemizin geleceğini kurtarmak istiyoruz. Düşünce ve eğilim ne olursa olsun biz insana insan gözü ile bakıyoruz. Biz belediyeci olarak kendimiz halkın hizmetkarı olarak nitelendiriyoruz. Suruçlu vatandaşlarımız hazırlık programlarımızın devreye girmesi ile birlikte göreceklerdir ki gerek yeşil alanlardaki artışlar, gerekse gençlik ve spor merkezindeki artışların yanı sıra çarşı merkezinde yapacağımız düzenlemeler ile yepyeni bir ilçe görünümüne kavuşturmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

'SPOR MERKEZLERİMİZİ AKTİF HALE GETİRMEK İSTİYORUZ'

İlçedeki programı kapsamında, Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi ile birlikte Bilgi Orta Okulunu da ziyaret eden Çiftçi, burada bir araya geldiği öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra okul çantası ve kırtasiye malzemeleri dağıttı. Bilgi Orta Okulunda Suruç Kalkınma Derneği tarafından yaptırılan ve Kaymakam Abdullah Çiftçi'nin adı verilen çok amaçlı bir konferans salonu açılışı yapıldı. Daha sonra Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi ile birlikte ilçedeki spor merkezlerini ziyaret eden Nihat Çiftçi, Suruç Gençlik Spor Futbol Takımı ile bir araya geldi. Gençlik merkezleriyle ilgili olarak Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ile de bir görüşme gerçekleştirdiğini belirten Çiftçi, "İlçelerimizdeki spor merkezlerimizi aktif hale getirmek istiyoruz. Bu tesislerimizi hem spor akademisi olarak, hem de uygulamalı eğitim verilebilecek merkezler haline getirmek istiyoruz. Bu merkezlere uzman kadroları atayıp geleceğe iyi ve donanımlı bir gençlik kazandırmayı hedefliyoruz. Yeteneklerine göre farklı branşlara yönlendirdiğimiz bütün gençleri Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde lisanlı sporcular yapacağız. Bu konu ile ilgili de çalışmaların başladığı müjdesini tüm gençlerimize veriyorum." dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Abdullah Çiftçi Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title