Haberler

Çiçekdağı'nda Deprem - Hastaneye Başvuran Vatandaşlar

Görüntü Dökümü : -Depremin ardından sokağa dökülen vatandaşlar -Yaşanan panik sebebiyle acil servise getirilen vatandaşlar Arama Sonuçları Kırşehir'deki deprem Merkez üssü Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesi olan 5 büyüklüğündeki depremde ilk belirlemelere göre, can ve mal kaybı yaşanmadığı bildirildi.

Görüntü Dökümü :

-Depremin ardından sokağa dökülen vatandaşlar

-Yaşanan panik sebebiyle acil servise getirilen vatandaşlar Arama Sonuçları

Kırşehir'deki deprem

Merkez üssü Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesi olan 5 büyüklüğündeki depremde ilk belirlemelere göre, can ve mal kaybı yaşanmadığı bildirildi.

Kırşehir Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden, depremin ardından ilçelerden ve il merkezinden şu ana kadar valiliğe ulaşan herhangi bir hasar ve can kaybı olmadığı belirtildi.

Kırşehir Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül de sokaklarda dolaşarak, polis ekiplerine paniğe kapılan vatandaşları sukunete davet etmeleri ve yardımcı olmaları talimatını verdi.

Deprem nedeniyle Çiçekdağı ilçesi ile Kırşehir kent merkezi ve Çiçekdağı'na sınır olan Yozgat'ın Yerköy ilçesinde çok sayıda vatandaş sokaklara çıktı.

Yerköy Ayanoğlu Mahallesi'nde panikle birinci kattaki evinin balkonundan atlayan ve bacağı kırılan Murat Kaya, Yerköy Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Yaşanan panik nedeniyle çok sayıda kişi de Yerköy Devlet Hastanesine başvurdu.

Deprem, Ankara, Nevşehir, Yozgat, Kayseri, Kırıkkale ve Sivas'ta da hissedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Çiçekdağı Yozgat Yerköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title