Haberler

CHP Toplu Halde Umreye Gidiyor

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde genel merkeze açılan mescitle gündeme gelen CHP'de şimdi de kalabalık bir grup umreye gitmeye hazırlanıyor.

Son günlerde genel merkezde açılan mescitle gündeme gelen CHP, herkesi şaşırtacak bir organizsyona daha imza atmaya hazırlanıyor. Müftü kökenli CHP İstanbul milletvekili İhsan Özkes, Meclis'te bütçe görüşmeleri tamamlanır tamamlanmaz, CHP'li milletvekili, belediye başkanı, il başkanı ve eşlerinin yer alacağı kalabalık bir heyetle umre yapmayı planladıklarını açıkladı.

ÖZKES: ISRARLI TALEP ÜZERİNE YAPALIM DEDİK

Özkes Habertürk'ten Düzgün Karadaş'a yaptığı açıklamada, umreye gitme kararını CHP'li milletvekillerinin yoğun talebi üzerine aldıklarının belirtti. Kendisinin de eşiyle birkaç yıldır umreye gitme planı yaptığını vurgulayan Özkes, "Birkaç yıldır bazı arkadaşlar 'Toplu olarak umreye gidelim' talebini dile getiriyorlardı. Bu ısrarlı talepler üzerine, 'Biz de artık yapalım' dedik. Kısmet olursa, bizim partimize mensup milletvekili, belediye başkanı ve il başkanı arkadaşlarımızdan bir grup oluşturacağız. Kaç kişi gideceğimiz, ne zaman gideceğimiz önümüzdeki günlerde netleşecek" dedi.

GENEL MERKEZE MESCİD AÇILMIŞTI

Ankara Söğütözü'nde bulunan CHP Genel Merkezi binasında mescit açılmış, CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde açılan mescit ile ilgili yaptığı açıklamada, mescit açılması konusunda bazı delegelerden ve genel merkeze ziyarete gelen bazı partililerden bu yönde bir talep geldiğini söylemişti. Genel Merkez'de görevli genel müdürün talimatı üzerine giriş katının altında bir oda mescit olarak hazırlanmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İhsan Özkes Habertürk Müftü Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

.:

CHP İMANA GELDİ, GÖR DE İNANMA! NE GÜNLERE KALDIK YARAB! AKP''YE RAKİP OLACAĞIZ DİYE BÜRÜNMEDİKLERİ KILIK, YAPMADIKLARI MASKARALIK KALMADI. . . AMA BU CHP KAFASI BİR CUMHURBAŞKANI ADAYININ GİDER MAKBUZLARINI DÜZENLEMEKTEN ACİZKEN DEĞİL DEVLET YÖNETMEK; BAKKAL DÜKKANI İŞLETEMEZ! BECERİKSİZ ZİHNİYET! KEMALL''DEN DE DEĞİL GENEL BAŞKAN; İLÇE BAŞKANI BİLE OLMAZ! RTE ''GENEL MÜDÜR'' DİYEREK İLTİFAT EDİYOR! HOŞ; ŞAHSEN BEN YANIMA ÇIRAK BİLE ALMAM, O DA AYRI. . .

7
6
yanıtYanıtla
behcet:

çok iyi olur hatta adı bundan sonra cumhuriyetçi HACILAR partisi olsun

10
1
yanıtYanıtla
Olmaz uğraşma:

Gidipte o kutsal topraklarda sakın çarpılmayın siz bugün Kabeye yarın Vatikana diğer yarında Tel AVvive gidip ne olur ne olmaz diye tüm dinlerin merkezinde Hacılık görevi yaparsınız da bu dinler sizi kabul etmez

6
4
yanıtYanıtla
koca adam:

HİÇ GÜLESİM YOKTU. . . . . SİZ KOSTIKLE YIKANSANIZ BILE KİRLERINIZ ÇIKMAZ BOŞUNA UĞRAŞMAYIN. . . . .

7
3
yanıtYanıtla
.:

CHP İMANA GELMİŞ AMA BUNLARDA İĞRETİ DURUYOR, SIRITIYOR! BUGÜN BUNLARI YAPACAĞINIZA GEÇMİŞTE KEŞKE DİNDAR DÜŞMANLIĞI YAPMASAYDINIZ, LAİKLİK DİYE İNSANLARIN EN TEMEL İNSAN HAKKI OLAN EĞİTİM, ÇALIŞMA VS HAKLARINA TECAVÜZ ETMESEYDİNİZ, ZULMETMESEYDİNİZ DE BUGÜNKÜ RADİKAL İSLAMA YOLAÇMASAYDINIZ! KEDİYİ DE KÖŞEYE SIKIŞTIRIRSAN TIRMALAR, HER ZULÜM DÜŞMAN YARATIR. CHP''YE DEĞİL DE BUNLARA OY VERENLERİN AKLINA ŞAŞIYORUM. . .

5
4
yanıtYanıtla
çokoprens:

ne ayaksınız anlamadım. .

8
1
yanıtYanıtla
samsunmobilWeb@haberler.com:

Biz Müslümanım diyene oy vermiyoruz böyle yaptıkça iyice iğrendim chpden ülkeyi yonetcek insanlar lazım bize daha bayrağın belli değil chp dini iyice alet ettiniz bu ülkeye iyi bi felaket gelecek söylemedi demeyin

6
3
yanıtYanıtla
ZEHIR ZEMBEREK CEVAP:

EY CHP, LILER-UMREDEN GELDIKTEN SONRA : TOPLUCA MEYHANEYEDE GIDECEKMISINIZ, , , , ,

7
2
yanıtYanıtla
.:

HA HA HAAA! AKP''NİN OYLARINA GÖZ DİKELİM DERKEN KENDİ KATI KEMALİST SEÇMENLERİNİ DE KAÇIRACAKLAR! DİMYATA PİRİNCE GİDERKEN ELDEKİ BULGURDAN OLMAK MİSALİ. . . ULAN BU CHP KUŞ MU, DEVE Mİ, FİL Mİ NE, ANLAYAN BERİ GELSİN! SUYU GÖRÜP KURBAĞA, KUMU GÖRÜP TOSBAĞA MİSALİ. . .

3
0
yanıtYanıtla
.:

SİZ ANITKABİRİ TAVAF ETMEYE ALIŞIKSINIZ, UMRE NE ALAKA?!

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title