Haberler

CHP'den Talimat: Erdoğan'a "Sayın" ve "Başbakan" Demeyin

Güncelleme:

CHP örgütlere gönderdiği genelgede, Başbakan Erdoğan'a "Sayın" ve "Başbakan" şeklinde hitap edilmemesini istedi.

CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil imzasıyla CHP örgütlerine gönderilen genelgede, Erdoğan'a TBMM'de "Başbakan" hitabıyla soru önergesi verilmeyeceği de belirtildi.

GENELGENİN İÇERİĞİ

CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil imzasıyla CHP örgütlerine bir genelge gönderildi. Genelgede şu ifadeler yer aldı: "Ortaya çıkan yolsuzluk, rüşvet belge ve bilgileri nedeniyle, Başbakanlık koltuğunda oturmaması gereken, yürütmenin başı Recep Tayyip Erdoğan'a CHP olarak 'Sayın ve Başbakan' olarak hitap edilmeyecek, ayrıca, Erdoğan'a TBMM'de Başbakan hitabı ile soru önergesi verilmeyecektir."

KILIÇDAROĞLU: ARTIK BAŞBAKAN DEMEYECEĞİM

CHP lideri Kılıçdaroğlu da dün akşam konuk olduğu programda şu ifadeleri kullandı: "Başbakan'ın oğluyla yaptığı görüşmeyi dinledikten sonra, artık ben o kişiye Başbakan lafını etmeyeceğim. Şaibeli bir kişidir, adı şaibeye bulaşmıştır, harama ortak olmuştur. Artık benim gözümde başçalandır. Biz o akşam MYK'yı topladık. Uzmanlarla görüştük, doğrulattık. Kendisi de inkar etmiyor. Hayatı yalan üzerine kurulu. Hayatımda bu kadar yalan söyleyen ikinci bir siyasetçiyle karşılaşmadım."

Kaynak: ANKA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Bihlun Tamaylıgil Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (211)

MUSTAFA NAZIM İMAMOĞULLARIavvukat@mynet.com:

TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN BAŞBAKANI SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞANI BU MİLLET SEÇTİ.MİLLETİN OYLARIYLA SEÇİLEN SAYIN BAŞBAKANIMIZA SAYIN DEMEMEK BAŞBAKAN DEMEMEK MİLLİ İRADEYE SAYGISIZLIKTIR.Chp BU SAYGISIZLIĞIN BEDELİNİ SEÇİMLERDE ÖDER.

45
30
yanıtYanıtla
rüzgar dururuzgarduru1991@hotmail.com:

hırsızlık yapmak bu milletin yetimin parasını gasp etmek namuslulukmu

yanıt0
yanıt0
ramotatarcom40@hotmail.com:

siz sayın başbakanımıza kurban olun.

48
25
yanıtYanıtla
kadir balmert03300@hotmail.com:

normaldir chp nin kendisine ve seçmenine saygısı yokki bu ülkenin başbakanına saygı gösterse chp bu kafa yapısı ile hayatı boyunca muhalefet kalacak Allah onlara iktidar yüzü göstermesin

46
18
yanıtYanıtla
21derbederadana2135@hotmail.com:

İNADINA ÇOK SAYIN RECEP TAYIP ERDOĞAN SAYIN BAŞBAKANIMIZ VE TÜRKİYE YE SAYGINLIK KAZANDIRAN SAYIN GENELBAŞKAN HİZMETTEN rahatsız olanlara İNAT İSTANBULKANAL VE HATTA ULUSLARARASI SULARDA TÜRKİYE CUMHURİYETİ UÇAKGEMİSİ KISKANANLAR ÇATLASIN

35
25
yanıtYanıtla
DESEN NE OLUR DEMESEN NE OLURSuluSeverim@hotm:

Sen bütün dünyanın kıpta ettiği saydığı sevdiği saygı duyduğu bir BAŞBAKANA sayın desen ne olur demesen ne olur.Zaten seni kim dinliyor kim dikkate alıyorki.Sen bu güne kadar hiç bir zaman TÜRKİYE'nin büyük bir çoğunluğunun oyu alarak gelmiş bir başbakana sayın başbakanım demedinki. Ne dedin; recep bey, recep tayyip diye hep hihap ettin.Eeee eline ne geçti saygısızlıktan başka?Çokta önemli değilsin kemal

46
13
yanıtYanıtla
bilalbilal123@hotmail.com:

büyük lider,büyük usta,75 milyon yanında,dik dur.

37
21
yanıtYanıtla
RECEP IŞIKrecepisik5656@gmail.com:

SENİN YASAKLARINLA SAYIN BAŞBAKANIMIN SAYIN DEVLET BAŞKANIMIN SAYIN BAŞ KOMUTANIMIN BAŞ BAKANLIĞINA BİR ZEVAL GELİYOR MU?SEN YASAKLA DUR.BEN DE SENİ BAŞBAKAN İLAN EDİYORUM SEN SİMDİ BAŞBAKAN MI OLDUN? SEN YASAKLA DUR.BAŞBAKANIMIZ,DEVLET BAŞKANIMIZ,BAŞ KOMUTANIMIZ BİZİM İÇİN HEP SAYINDIR VE MUHTEREMDİR.

30
27
yanıtYanıtla
sarigülün yolsuzluğuundefinedcccvv@live.de:

Chp zihniyeti Istanbula 3.Havalimanı istemiyor yani Türkiyenin Para kazanmasını istemiyor, Kanal Istanbul istemiyor yani yabancı Gemilerin Türkiyeye Para ödemelerini istemiyor. Nükleer santral istemiyor yani Türkiyenin kendi enerjisini üretmesini istemiyor ,Para verip dış ülkelerden almamızı istiyor. Türkiyenin bağımsız olmasını istemiyor, Türkiye Para kazanmasın Para lazım olursa yüksek faizli IMFden alırlarya:)) Chp bide Türban yasağını destekliyor,3.Köprüyü istemiyor Yavuz Sultan Selim ismini bile istemiyor :))Chp 80 yıldır neden iktidar olamıyor bi düşünün, onları dedelerimiz bile iktidar yapmamış:)

48
9
yanıtYanıtla
KayakayasKayakayas@web.de:

Son 53 yil...iktidar na mafi

yanıt0
yanıt0
Tüm 211 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title