Haberler

CHP'nin Prensleri Resmen AK Partili

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Aralarında Ertuğrul Günay, Mehmet Sağlam ve Haluk Özdalga'nın da Bulunduğu 9 Kişiye Parti Rozeti Taktı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, aralarında Ertuğrul Günay, Mehmet Sağlam ve Haluk Özdalga'nın da bulunduğu 9 kişiye parti rozeti taktı.

AK Parti'ye katılan Ertuğrul Günay, ''Bugünün Türkiyesinde, AK Parti'yi, demokrasi içinde sağlıkla gelişebilmemizin bir güvencesi olarak görüyorum'' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, grup konuşmasının ardından, partisine katılan adayların özgeçmişlerini okuyarak tek tek kürsüye davet etti.

İlk konuşmayı yapan Günay, bugün burada bulunmaktan özel bir heyecan duyduğunu dile getirerek, ''AK Parti Genel Başkanı ve Sayın Başbakanın, ülkenin ve tarihin önemli bir anında, şahsıma iletme lütufunda bulunduğu birlikte çalışma önerisini, geniş bir tanışma süreci sonucunda, bugüne kadar inandıklarıma, aynı inanç ve kararlılıkla bağlı kalarak kabul ettim'' dedi.

AK Parti'yi, demokrasi içinde sağlıkla gelişebilmenin güvencesi olarak gördüğünü ifade eden Günay, "AK Parti, bugün Türkiye coğrafyasının hemen her yanında ve toplumumuzun hemen her kesiminde yaygın ve dengeli olarak destek bulan, neredeyse tek partidir" dedi.

Kendisine ilgi gösteren Başbakan Erdoğan'a yürekten teşekkür eden Günay, ''Bugün 29 Mayıs. Bizim tarihimizdeki en büyük açılımlardan birinin yıldönümü. Fethin dilimizdeki karşılığı açılımdır. Burada attığımız adımın, ülkemiz ve insanımız için iyiliklere, yeniliklere, bütün toplumumuzu barış, demokrasi, eşitlik ve özgürlük içinde ayrımsız kucaklayan yeni açılımlara vesile olmasını diliyorum. Allah bizi mahcup etmesin'' diye konuştu.

Günay'ın yanısıra CHP'nin eski Parti Meclisi Üyesi ve Yazar Haluk Özdalga, Ekonomist Mehmet Şimşek, Avukat Ayşenur Bahçekapılı, Yazar Reha Çamuroğlu, Eski SHP Milletvekili Erdal Kalkan, CHP İstanbul teşkilatının eski yöneticilerinden İbrahim Yiğit, Eski Milli Eğitim Bakanı Mehmet Sağlam ve Karikatürist Salih Memecan'ın eşi Nursuna Memecan da AK Parti'ye katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title