Haberler

CHP'nin Kapalı Grup Toplantısında 'HDP'ye Oy Verdim' Kavgası

Güncelleme:

CHP'nin kapalı grup toplantısında, Genel Başkan Yardımcı Murat Özçelik ayağa kalkarak "Ben ve çevremdekiler de HDP'ye oy verdik" demiş ve tartışma çıkmış.

CHP kulisleri, kapalı grup toplantısında yaşanan 'HDP'ye oy verme' tartışması ile çalkalanıyor. Seçim sonuçları, HDP'ye giden CHP oyları ve Meclis Başkanı adayı gibi konuların tartışıldığı kapalı grup toplantısında büyük tartışma çıktığı belirtildi.

"BEN VE ÇEVREMDEKİLER DE HDP'YE OY VERDİK"

Tartışma sırasında iddiaya göre CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Özçelik'in ayağa kalkarak "Ben ve çevremdekiler de HDP'ye oy verdik" diye konuştu. Bu sözler salonda soğuk duş etkisi yaptı.

İZMİR MİLLETVEKİLİ'NDEN SERT TEPKİ

Kamu Güvenliği eski Müsteşarı ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Özçelik'in bu konuşması üzerine CHP İzmir Milletvekili Musa Çam'ın ayağa kalkıp "Sen nasıl partilisin bunu nasıl yapar ve söylersin?" diyerek Özçelik'e tepki gösterdiği öğrenildi. Tartışmanın daha büyümesinin diğer vekiller tarafından önlendiği dile getiriliyor.

Telefonla gazetecilere bilgi veren CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, olayı doğruladı. HDP'nin barajı geçmesini kendisinin de istediğini belirten Çam ancak, toplantının 'kapalı' olması nedeniyle yorum yapmak ve konuşmak istemediğini önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili açıklama yapacağını dile getirdi. (Kaynak: Radikal)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Murat Özçelik Musa Çam İzmir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (186)

VATAN:

HER BİJİ CHP-HDP KARDEŞLİĞİ

19
125
yanıtYanıtla
VATAN:

KÜRTLERE LAF ETMEYİNİZ VE YORUMLARA BAKINCA ÇOLUK ÇOCUK HER SİTEYE DALMIŞLAR VE KÜRTLER OLMASAYDI TÜRK ADIYLA GEÇİNEN TÜRKMENLER AYAKTA KALAMAZLARDI VE PYD YPG OLMASAYDI İŞİD TÜRKMENLERİN KANINI SURİYEDE KURUTACAKTI. . . KÜRTLERE DUA EDİN TÜRKMENLERRRRRRRRRRRRRRRRR

6
118
yanıtYanıtla
CCC TÜRKMENBEYİ:

Chp nin yeni önderi Atatürk değil Apokürt artık

83
2
yanıtYanıtla
NOT DEFTERİ:

Sormak gerek amacı sadece Kendine el uzantanları özgürlüklerini vermeye çalışanı Türkün Ezildiği Kürdün Şaha Kalktığı iktidarı yıkmak olan HDP YETKİLİLERİ nekadar Çok Barıştan yana Olabilir İNANÇLARIMIZA Bayrağımıza Marşlarımıza neDerece Saygı Gösterir. HDP YETKİLİLERİ 13yıLdır İktidara Kin Nefret Öfke Besleyen Bir partiyLe ELele verip Büyük bir Akıntıya Kapıldı Kürt milleti HDPnin Bir Kürt Partisinden çok piyon Parti olduğunu anLamaLıydı. Kapıldığınız Akıntıda hepberaber BOĞULMANIZA AZKALDI

76
0
yanıtYanıtla
urfalımobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bende Hdp ye oy verdim yine olsa yine veririm

12
56
yanıtYanıtla
VATAN34:

KÜRTLERİN EN AZ YÜZDE 50 ORANINDA HDPYE ÖZÜNE DÖNMÜŞTÜR VE SONRAKİ SEÇİMLERDE ÜLKE GENELİ TÜM KÜRTLER KURMANÇLAR VE AYRICA ZAZALAR ALEVİLER DE ÖZLERİNE DÖNÜP HDPYE ÇATISI ALTINDA BİRLEŞECEKLER O ZAMAN BU SAYDIKLARIMN ÇOĞU ZATEN HPDYE VERİRSE TEK BAŞINA İKTİDAR OLUR MUHAHAHA VE RÜYA DEĞİLDİR ZORUNA GİDEN ŞEYİNE GİTSİN MUHAHAA

7
59
yanıtYanıtla
BİRCE:

CHP nin de HDP nin de allah bellasını versin. şimid HDP ye oy vermişsiniz. bu dünyada barajı sayenizde geçmiş. bakalım ahirette nasıl geçecek. . .

39
25
yanıtYanıtla
ccc türkmenbeyi:

Chp nin yeni önderi Atatürk değil Apokürt artık

52
4
yanıtYanıtla
ÉRKÂÂÂNNNmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Mustafa Kemal yaşıyor olsaydı eminim oda tek destekleceği parti HDP olurdu. Çünkü tüm inançlara saygı gosteren laiklik sistemini hakkı ile dile getiren tek partidir. Milletin dili ve Özgürlüğü için savaşan tek partidir. Demokrasi budur bunu gerektirir...

10
43
yanıtYanıtla
Mertçe:

CHP zihniyeti. . Çok görmem. . Bunlar zaten bu. . Atatürk bahana İhanetlikleri şahane . . . Ülkenin kalkınmasınıda istemezler. . . Çünkü dışardadır emir yerleri. . . . .

46
7
yanıtYanıtla
Tüm 186 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title