Haberler

CHP’nin İktidarında Kimseyi Ötekileştirmeyeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Dr. Turgay Bozoğlu, Barış, Zeytinlik ve Levent Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Bozoğlu, '9 yıldır iktidarda olan AKP döneminde yoksulluk her geçen gün daha da artmıştır. CHP iktidarı yoksulluğu makarna yöneten iktidar olmayacaktır. Biz, Aile Sigortasıyla yoksulluğu kökünden bitireceğiz' dedi.

Barış, Zeytinlik ve Levent Mahallelerinde Coşkuyla Karşılandı

Dr. Turgay Bozoğlu, seçim çalışmaları kapsamında CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Sevda Erdan Kılıç ile CHP'nin önemli isimlerinden Bektaş Gül, Derviş Benk, Ali Haydar Aytaç ve Metin Korkmaz'la birlikte Barış, Zeytinlik ve Levent Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak mahalle esnaflarını dolaşan Bozoğlu, esnafın sorun ve taleplerini dinleyerek, partisinin projelerini anlattı.

Yoksulluğu ve İşsizliği Çözeceğiz

Barış mahallesinde yaptığı açıklamada CHP'nin 'Önce insan' sözüyle yola çıktığının altını çizen Bozoğlu, 'AKP İktidarının döneminde yoksul ve işsiz sayısı günden güne artmıştır. Biz iktidara geldiğimizde yoksulluğu ve işsizliği çözeceğiz. Tüm projelerimizde önce insan diyoruz. Kimseyi ötekileştirmiyoruz. Yoksulluğu ve işsizliği mutlaka ama mutlaka bitireceğiz. Yoksulluğu bitirmek için ilk iş olarak aile sigortasını getireceğiz" dedi.

12 Haziranda Sandığa Gidelim

Barış Mahallesinde yaptığı açıklamasını CHP'ye oy isteyerek bitiren Bozoğlu, 'Cumhuriyetini seven, ülkesini seven siz güzel İzmirlilerden bir isteğim var. 12 Haziran'da sandığa mutlaka gidin ve ülkemizin kurtuluşu için, yoksulluğun bitmesi için, işsizliğin son bulması için ve Türkiye'nin rahat bir nefes alması için oyunuzu CHP'ye verin' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title