Haberler

CHP'liler Bayram Kutlamasında Buluştu

Mersin'de, CHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Mersin'de, CHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

İl Başkanlığı önünde düzenlenen bayramlaşmaya CHP Mersin Milletvekilleri Hüseyin Çamak, Fikri Sağlar ve Aytuğ Atıcı, İl Başkanı Abdullah Özyiğit, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve çok sayıda partili katıldı. Partililerle tek tek bayramlaşan milletvekilleri, katılımcılara kolonya ve çikolata ikram etti. Bayramlaşmada konuşan Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, memleket sevgisinin eksik olması durumunda o memlekette asla bir hükumet kurulmayacağını söyledi. Türkiye'deki gidişatın da bunu gösterdiğini savunan Atıcı, şöyle devam etti: "Yüreğinde memleket sevgisi, vatan sevgisi olmayanlar ya da kendi öz sevgileri, kendi benlik sevgileri memleket sevgisinin önüne çıkanlar asla bu ülkede paylaşımcı bir hükumet kurmayacaklardır. Eğer bu bayram onların da kalplerine memleket sevgisi verirse, o zaman herkesin gönlünde olduğu bir hükumet kurulabilir. Memleketin hükumetsizliğe tahammülü yoktur. Herkes ilkelerini ortaya koyarak, bu ilkeler çerçevesinde örtüşenleri bir araya getirerek, örtüşmeyenleri de mümkün olduğu kadar örtüştürüp bir hükumet kurulması zorunludur. Aksi takdirde 'milli irade' diye gezenlerin milli iradeden ne anladığını biz anlamamış olacağız."

HER 70 KİŞİDEN 2'Sİ SURİYELİ

Şu anda Türkiye'de her 70 kişiden 2'sinin Suriyeli olduğunu öne süren Mersin Milletvekili Fikri Sağlar ise, şunları söyledi: "Dünyanın hiçbir ülkesi sınırını açıp, 'istediğiniz gibi gelin ve istediğiniz yere yerleşin' demez, diyemez. Çünkü, her ülke yurttaşlarını daha iyi yaşatabilmek için planlar yapmıştır. Ama bizde artık o planların yapılabilmesi mümkün değildir. Nüfusumuzun üzerinde fazladan 2 milyon insan var. Bir belirsizlik içerisindeyiz. Aynı, geleceğimizde hükumeti kim kuracak belirsizliğiyle karşı karşıya kaldığımız gibi. 13 yılda geldiğimiz nokta, bir kişinin ve onun anlayışının etrafında dolaşan insanların ortaya koymuş olduğu tablodur." - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Çamak Fikri Sağlar Aytuğ Atıcı Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title