Haberler

CHP'li Vekilden Hadis-i Şerifli Pankart

Güncelleme:

CHP'li İhsan Özkes, Meclis'te 4 eski Bakanla ilgili görüşmelerde "Hırsızlık yapan kızım Fatıma da olsa mutlaka cezalandırırdım" hadisinin yazılı olduğu bir döviz açtı.

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, 4 eski Bakan ile ilgili Meclis Soruşturma Komisyonu Raporunun görüşmelerinde oturduğu sıraya üzerinde Hadis-i Şerif yazılı bir pankart astı.

CHP'Lİ VEKİLDEN HADİS-İ ŞERİFLİ PANKART

TBMM Genel Kurulu'nda başlayan Soruşturma Komisyonu Raporu görüşmeleri esnasında oturduğu koltuğun önüne üzerinde, "Hırsızlık yapan kızım Fatıma da olsa mutlaka cezalandırırdım" yazılı pankart kaldıran CHP'li İhsan Özkes, Meclis Başkanvekili Bahçekapılı'dan uyarı aldı.

BAHÇEKAPILI UYARDI

TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, foto muhabirlerinin yeterince açılan dövizin fotoğrafını çektiğini belirterek, Özkes'ten indirmesini istedi. Bunun üzerine Özkes, pankartı indirdi.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ayşe Nur Bahçekapılı İhsan Özkes Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (93)

CIA maatmobilWeb@haberler.com:

Provokatörler amacınıza hiç bi zaman ulasamayip attığınız iftiralarla bogulacaksiniz

19
70
yanıtYanıtla
Can:

akpliler Müslüman degilki onlar tayyibin dininden farklı bi dinler yolsuzluk hırsızlık serbest

25
29
yanıtYanıtla
yaman:

chpli vekil musluman dusmanligini sinsice yapmis anlayan anlamistir

44
7
yanıtYanıtla
reis:

sayın vekil Peygamber efendimiz S. A. V den hadis gösteriyorsunuz fakat Peygamber efendimize saygısızlık yapan gazeteye gecmiş olsun diyen Genel başkanınıza hicbir lafınız yok bu nasıl bir ironidir.

22
28
yanıtYanıtla
gökhan:

ALLAH ım sen nelere kadirsin. chplilerin imana gelmesinde vesile olan yolsuzluk ile anılan akp lilerin günahlarını bağışla. . görün arkadaşlar boşuna dememişler her şerde bir hayır vardır. dün putlardan medet umanlar bugün resulden umuyor. ALLAH ı bulmalarına az kaldı ha gayret

27
15
yanıtYanıtla
selin:

CHP işine gelince hadislere sarırlar bu münafıklar başka zamanda ellerinden gelse müslümanları bir kaşık suda boğarlar

20
19
yanıtYanıtla
mücahit kara:

chp mhp hadisi şerifi kendi çıkarları için istismar ederk hadisin usulune aykırı metnini yanlış yazarak. neden Allaha karşı geldikleri için namaz kılmadıkları ve hacca gitmedikleri için meclise içinde pankart yazıp kaldımıyorlar

4
35
yanıtYanıtla
aa:

Seni sahte takiyyeci seni. . .

yanıt2
yanıt0
yaman:

peygamerimize hakaret edenleri desteklediniz ''cumhuriyet gazetesi'' simdi peygamberimizin ismini tasiyan pankart kaldiriyorsunuz?

24
14
yanıtYanıtla
adelet gerekm@m.m:

Bu dediklerinin varsa birseyler i yargılansın. Ama bu 4bakan ve uzantıları ne olacak.

yanıt0
yanıt0
Tüm 93 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title