Haberler

CHP’li Turgay Bozoğlu: Esnafı Da Mutlu Kılacağız, Aileyi De Mutlu Kılacağız

CHP İzmir Birinci Bölge Milletvekili adayı Dr. Turgay Bozoğlu, esnafın derdine derman olacak projelerin CHP tarafından hazırlandığını söyleyerek, esnaflara sunulacak destekler ile ilgili bilgi verdi.

Bozoğlu, CHP iktidarında esnafa verilen kredilerin 5 kat artacağını belirterek, esnafın rahat bir nefes almasını sağlanacağını belirtti.

Türkiye'yi Yeniden Ayağa Kaldıracağız

Karabağlar ilçesinde esnafları gezerek seçim çalışmalarını sürdüren Dr. Turgay Bozoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu önderliğindeki CHP'nin Türkiye'yi yeniden ayağa kaldırmaya kararlı olduğunu belirterek her konuda projemiz var, her konuda çözümümüz var'' dedi.

Esnafın Yüzü Gülecek

Esnafın perişan vaziyette olduğunu belirten Dr. Turgay Bozoğlu, Esnafımız büyük sıkıntı içerisinde. İşyerini çoğu zaman siftahsız kapatıyor. İş yapamadığı için para kazanamıyor. Bu nedenle prim borçlarını, çektiği krediyi ödeyemiyor. CHP iktidarında esnaf rahat bir nefes alacak çünkü biz esnafın kurtuluşunu sağlayacak projeleri hayata geçireceğiz. Esnafa vergi avantajı gelecek. Esnafın gelir vergisi oranını 5 puan azaltacağız. Esnafın giderlerinin vergiden düşülebilmesini sağlayacağız. Esnaf Kefalet Kooperatifleri'nin kredi miktarını artıracağız. Esnaflarımıza Halkbank'tan düşük faizli kredi vereceğiz. Esnafın yüzü gülecek" dedi.

Aile Sigortası Bizim İçin Çok Önemli

Dr. Turgay Bozoğlu, Esnafının sıkıntılarını gidermek için sadece bu projelerle yetinmeyeceklerini belirterek şöyle konuştu: Esnafın sıkıntısını çözecek olan bir başka projemiz de Aile sigortasıdır. Her yoksul hanede kadının banka hesabına her ay düzenli olarak en az 600 lira parayı yatıracağız. Bu parayla ailenin alışverişi yapılacak. Bu para esnafın veresiye defterini kapatacaktır. Esnafı da mutlu kılacağız, aileyi de mutlu kılacağız.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title