Haberler

CHP'li Öz'den İç Güvenlik Yasa Tasarısı Tepkisi

Chp Manisa Milletvekili Sakine Öz, Torba Yasa'nın içinde yer alan İç Güvenlik Yasa Tasarısı için, "Yasa, Ak Parti'nin son faşizan yasasıdır" dedi.

Chp Manisa Milletvekili Sakine Öz, Torba Yasa'nın içinde yer alan İç Güvenlik Yasa Tasarısı için, "Yasa, Ak Parti'nin son faşizan yasasıdır" dedi.

CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, hükümetin çıkarmak istediği bazı kesimlerin tepkisini çeken İç Güvenlik Yasa Tasarısı'na tepki gösterdi. Ak Parti iktidarının kendisini kurtarmak ve garanti altına almak için bu yasaya ihtiyacı olduğunu söyleyen CHP'li Milletvekili Öz, "Yasa, Ak Parti'nin son faşizan yasasıdır. Biz, hiç bir şekilde özgürlüklerin kısıtlanmasına, hakların kısıtlanmasına, insanların hak ve özgürlüklerini kullanabilme haklarının elinden alınmasına karşıyız. Bu yasanın çıkmasına asla ve asla izin vermeyeceğiz. Bu yasanının geri çekilmesiyle ilgili mücadelemizi sürdürüyoruz" dedi.

Yasanın çıkmaması için gerekli mücadeleyi vererek ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Öz, "Bu yasa ile insanlar sokakta yürürken bile tutuklanabilecek konumda olacak. Bu yasa ile evinize girerken bile başını örten kadınların, yüzünü kapatmalarından dolayı kadınlar tutuklanabilecek. Biz böyle özgürlükleri kısıtlayan, insanların hak ve özgürlüklerini yok sayan bir yasaya asla izin vermeyeceğiz" diye konuştu. - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Sakine Öz Ak Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

gerçekMobil-ANDROID:

tipe bak tam terorist

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title