Haberler

CHP'li Keskin: Antalya'da Sergilenen Eşkıyalık

Güncelleme:

CHP Genel Başkan Yardımcıları Adnan Keskin mazbata törenine katıldı.

Antalya'da seçimlerle ilgili yaşanan süreci takip etmek amacıyla kente gelen CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, Genel Başkan Yardımcıları Adnan Keskin ve Yakup Akkaya, mazbatasını alan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek için belediye binası önünde düzenlenen karşılama törenine katıldı. Heyette, Antalya Milletvekili Gürkut Acar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve İl Başkanı Devrim Kök de yer aldı.

İKTİDAR MUHALİF OLANI YOK ETMEYE ÇALIŞIYOR

Heyet, belediye önünde kalabalık grup tarafından davul zurna eşliğinde karşılandı. Sonrasında kürsüden kalabalığa seslenen Adnan Keskin, hükümeti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirdi. İktidarın, kendisine muhalif olan, aynı anlayışı paylaşmayan herkesi yok etmeye yönelik tavır içinde olduğunu söyleyen Adnan Keskin, 'Zaman zaman işkenceleri artık karakolda değil, sokaklara taşıyan bir siyasal iktidar var" dedi.

'SURAT DERİ OLMAKTAN ÇIKMIŞ KÖSELE OLMUŞ'

İktidarın cumhuriyetin sağladığı yaşam biçimi yerine İslami dokulu yaşam biçimini topluma yerleştirmek için dönüştürme projesi uyguladığını aktaran Adnan Keskin, şöyle dedi:

'Kendi inancı ne olursa olsun bütün yurttaşlarımızın bu cumhuriyetin tercihleri içinde inançlarını özgürce yerine getirme hak ve özgürlüğü vardır. Bunu koruyabilirseniz, muhafaza edebilirseniz ebediyete kadar beraber yaşama şansını elde ederiz. Ama başta bulunan siyasi iktidar bir taraftan Allah adına çalıp, kul adına cukkalarken öbür taraftan da bütün bu değerleri buharlaştırma anlayışı içine girmiştir. Bir Başbakan düşünün ki surat deri olmaktan çıkmış, kösele olmuş. Bütün maddi gerçekleri inkar ederek televizyon ekranlarında sünnet olan oğlan çocukları gibi bağırarak toplumu etkilemeye çalışıyor. Bir başbakan düşünün ki haksızlıkları, hukuksuzlukları unutturabilmek için sağa sola saldırıyor, nasırına basılmış şekilde insanlara hakaret ediyor."

KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ

Mazbatasını aldıktan sonra dördüncü dönem belediye başkanlığı koltuğuna oturan Muhittin Böcek ise 'Mazbatayı almadan belediyemize gelmedik. Bugün mazbatamızı aldık ve dördüncü dönemde huzurunuzdayız. Bugün itibariyle bize oy veren vermeyen herkesin belediye başkanı, belediye meclis üyesi olarak hizmete kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bihlun Tamaylıgil Muhittin Böcek Adnan Keskin Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title