Haberler

Chp’li Dr. Turgay Bozoğlu, Ziyaretlerini Hızlandırdı

CHP İzmir Birinci Bölge Milletvekili Aday Adayı Dr. Turgay Bozoğlu, Esnaf ve Sivil Toplum Örgütlerine yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Bizim Öncelikli Görevimiz Sorunları Çözmek

İzmir Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Emin Bağcı'yı makamında ziyaret ederek İzmir'de faaliyet gösteren bakkallar ve bayilerle ilgili bilgi alışverişinde bulunan Bozoğlu, 'Yaşamımızın vazgeçilmez bir parçası olan bakkal ve bayi esnafımızın sorunlarını bilmek, paylaşmak ve çözümü için çaba harcamak bizim öncelikli görevimiz olacaktır. 12 Haziran'dan sonra kurulacak halkın iktidarında sorunu çözülmemiş tek bir esnaf kalmayacak' dedi.

Projelerimiz Hazır

Bozoğlu, İzmir Bakkallar ve Bayiler Odası ziyaretinde yaptığı konuşmada, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açıklanan seçim bildirgesinde, ülkenin ekonomik ve demokratik sorunlarının çözümüne ilişkin projelerin yer aldığına işaret etti.

Bozoğlu, kendisinin katkı koyduğu CHP'nin seçim beyannamesinde, toplumun tüm sosyal gruplarının ekonomik, demokratik taleplerini ve sorunlarını bilen ve çözüm yollarını öneren bir program hazırladıklarını ifade ederek bu programımız 'Halkın İktidarı'nın programıdır. Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde hazırlanan bu program ülkemizde insanların onuruyla yaşamasını sağlayacaktır'' ifadelerini kullandı.

12 Haziran Sandıktan Tek Başına İktidar Çıkacağız

CHP İzmir Birinci Bölge Milletvekili adayı Dr. Turgay Bozoğlu, CHP'nin tüm yapılarıyla halkın iktidarını kurmaya hazır olduğunu belirterek, 'Bu kararlılık ve bu coşku inanıyorum ki 12 Haziran'da İzmir'de olduğu gibi tüm Türkiye'de sandıkta kendisini gösterecek ve halkımızın da desteğiyle halkın iktidarını kuracağız. Kemal Kılıçdaroğlu önderliğindeki CHP ve halkımızla birlik ve beraberlik içinde zafere yürüyecektir. Aile Sigortası başta olmak üzere ekonomik ve sosyal projelerimizle, başarılı kadrolarımızla ülkemizin tüm sorunlarını çözeceğiz ve halkımızın yüzünü güldüreceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title