Haberler

CHP'li Çetin: Önce Yerel Sonra Genel İktidarız

CHP Çukurova Belediye Başlan Adayı Soner Çetin'in tanıtıldığı toplantıya çok sayıda kişi katıldı.

CHP Çukurova Belediye Başlan Adayı Soner Çetin'in tanıtıldığı toplantıya çok sayıda kişi katıldı. CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay'ın da kendisine eşlik ettiği Çetin, "Önce yerel, sonra genel iktidarız" dedi.

CHP Çukurova Belediye Başkan adayı Çetin'in Çukurova Belediyesi Nikâh Salonundaki tanıtım toplantısına çok yoğun ve çok coşkulu bir katılım oldu. 5 bini aşkın kişinin yer aldığı toplantı öncesinde CHP il binası ve ÇGC'yi ziyaret eden Soner Çetin "CHP'nin adını 18 aydır dağlara taşlara yazıyoruz" dedi.

Yüzlerce aracın yer aldığı bir konvoyla Çukurova Belediyesi Nikâh Salonu'na güçlükle ulaşabilen Çetin, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldıray Arıkan ile birlikte kürsüye çıktı. "Akın var akın, Güneşe akın Güneşi zapt edeceğiz, Güneşin zaptı yakın" diyerek sözlerine başlayan Çetin şöyle devam etti:

"Bu neyin tablosudur, bu CHP iktidarının ayak seslerdir. Bu, CHP'nin koşar adımlarla iktidara gelişinin göstergesidir. Önce yerelde iktidar olacağız ve öyle güzel bir belediyecilik hizmeti vereceğiz ki 15 ay sonra da genel iktidarı alacağız. Ayağına çamur değen, emek harcayan, ter akıtan bir başkan olacağız."

-"SADECE MÜREKKEP YALAMALILAR"-

Cumhuriyet Gazetesi yazarı CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay da gazeteciler ve gazete sahiplerinin "Sadece mürekkep yalaması gerektiğini" vurguladı. "Tevfik Fikretler, Namık Kemaller ve Mustafa Kemallerden gelirim ve sadece sizlerin önünde eğilirim" diye konuşan Mustafa Balbay daha sonra Soner Çetin, Yıldıray Arıkan, il başkanı Orhan Sümer ve ilçe başkanı Haşmet Biçer'le el ele tutuşarak vatandaşları selamladı. Soner Çetin toplantının ardından gazeteci Balbay'a eşlik etmek ve yazarlarla buluşmak için TÜYAP kitap fuarına gitti.

Kaynak: ANKA / Güncel

Mustafa Balbay Soner Çetin Çukurova İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title