Haberler

Chp'li Bozoğlu: Yoksulluğu ve İşsizliği Bitireceğiz

CHP'li Aday Bozoğlu, Karabağlarlı Kadınlara Aile Sigortası Projesini Anlatırken, CHP'nin İktidarında Yoksulluğu Bitirme Sözünü Verdi.

Kadın Seçmenden Büyük Destek

CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Turgay Bozoğlu, seçim çalışması kapsamında ziyaret ettiği Karabağlar ilçesinde kadın seçmenleriyle bir araya gelip onların sıkıntılarını dinledi ve partisi için oy istedi.

Karabağlarlı kadınlara CHP'nin Aile Sigortası projesini anlatan Bozoğlu, Kadınların en ciddi sorunlarından birinin geçim sıkıntısı olduğunu, bu nedenle hep acı çekenlerin kadınlar olduğunu kaydeden Bozoğlu, 'Kadının ekonomik güvence olmalı. Bizde CHP olarak bir proje hazırladık. Bu projemize göre geliri olmayan her aileye en az 600 lira aylık olarak ödenecek'dedi.

Kadınların Desteğiyle İkdara Geleceğiz

Kadını hem evinde hem de toplum da güçlü kılmayı amaçladıklarını ifade eden Bozoğlu, 'Aile sigortası hem kadına ekonomik güvence sağlıyor hem de çocukların masrafıyla ailenin masraflarını da karşılıyor. Bizim tek bir derdimiz var. O da ; ülkemizde yoksulluk ve işsizlik bitsin. Hiç kimse yatağa aç girmesin" diye konuştu.

Bozoğlu, buradan tüm kadınlara sesleniyorum ve diyorum ki; CHP destek verin, CHP için iktidara gelmesi için sizde çalışın, kapı kapı dolaşın CHP'nin iktadı için oy isteyin. CHP'nin iktidarıyla hep birlikte yoksulluğu, işsizliği, yolsuzluğu tarihe gömelim' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title