Haberler

CHP'li Bozoğlu, Kurtuluş Reçetesini Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 1.Bölge Milletvekili adayı Dr.Turgay Bozoğlu, İzmir'i adım adım dolaşmaya devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Urla Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya gelen Bozoğlu, burada esnafın sorun ve taleplerini dinledi. Ziyarette, Dr. Turgay Bozoğlu'na, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Av. Sevda Erdan Kılıç ile CHP Urla Belediye Meclis Üyesi ve Urla Belediye Başkan Vekili Mehmet Bilgin'de eşlik etti.

Esnafımız Siftah Yapamıyor

CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Turgay Bozoğlu, Urla Sanayi esnafını ziyaretinde yaptığı konuşmada, 'AKP'nin iktidarı döneminde halkın tüm kesimlerinin sorunları giderek büyüdü. İşçimiz, memurumuz, emeklimiz, çiftçimiz, sanayicimiz gibi esnafımız da adeta kan ağlıyor. Bazıları siftah dahi yapmadan dükkan kapatıyor. Esnaf prim borçlarını, çektiği krediyi ödeyemiyor. Ülkenin her yerinde olduğu gibi Urla Sanayi esnafı da kurtuluşunu, bu iktidarın gitmesinde görüyor. CHP iktidarında esnafımız rahat bir nefes alacak' dedi.

Esnafı Derdine Derman Olacağız

Bozoğlu, esnafın derdine derman olacak projelerin CHP tarafından hazırlandığını söyleyerek, CHP'nin iktidarında esnaflara sunulacak destekler ile ilgili bilgi verdi. Bozoğlu, CHP iktidarında esnafa 0 faizli kredi imkanları sunacaklarını anlatarak konuşmasına şöyle devam etti:

'Esnafa verilen kredileri 5 kat artıracağız. Esnafa bir yıl boyunca ödediği vergi ve sigorta primi tutarında % 0 faizli kredi vereceğiz. Kefalet Kooperatifleri'nin kredi miktarını artıracağız. Esnafa Halkbank'la düşük faizli kredi vereceğiz. Teşvikleri gücü olana değil, ihtiyacı olana vereceğiz. KOSGEB'in proje bazındaki desteklerini artıracağız. Tarımı güçlendirerek esnafın yüzünü güldüreceğiz. Esnafın gelir vergisini 5 puan azaltacağız. Esnafın giderlerinin vergiden düşülebilmesini sağlayacağız. Esnaf vatandaşlarımızın satın alma, pazarlama, lojistik gibi kümelenme şirketlerine vergi indirimleri sağlayacağız. Esnaf ve sanatkarlarımıza makine ve teçhizat desteği, teknoloji desteği, mesleki eğitim desteği de sağlanacaktır' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ayhan Gider kimdir? Milletvekili Ayhan Gider kaç yaşında ve nereli? SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title