Haberler

CHP'li Belediyeden Başbakanın Mitingi İçin Park

Balıkesir'in Bandırma İlçe Belediyesi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve beraberinde gelecekler için 2 bin 500 metrekarelik boş alanı otoparka çevirdi.

Balıkesir'in Bandırma İlçe Belediyesi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve beraberinde gelecekler için 2 bin 500 metrekarelik boş alanı otoparka çevirdi. Belediye Başkanı CHP'li Sedat Pekel, afiş asılması için de özel araçlar tutup, kamu binalarını temizletti.

Bandırma İlçesi'nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın yapacağı miting öncesi otopark alanında düzenleme yapıldı. Belediye çevre il ve ilçelerden de çok sayıda katılımcı olacağını göz önüne alarak önlemler aldı. Kent merkezine yakın olan İDO İskelesi çevresinde bulunan 2 bin 500 metrekarelik boş alan otoparka dönüştürdü.

Daha önce üç katlı Tekel Tütün Yaprak Evi'nin yıkılması nedeniyle kullanılmayan boş alan sabah erken saatlerden itibaren zemine toprak atılarak düzelendi ve çevre temizliği yapıldı. Alanın sadece miting süresince gelecek resmi araçlar için hazırlandığı belirten Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, hazırlıkların sadece otopark ile sınırlı kalmadığını afiş asılması için özel araçların görevlendirildiğini birçok resmi dairelerin temizliğinin de yapıldığını söyledi. - Balıkesir / Bandırma

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Sedat Pekel Balıkesir Bandırma Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title