Haberler

CHP'li Altınoluk Belediye Başkanı Tutuklandı

Güncelleme:

'İhalesiz Araç Alımı' Yaptıkları İddiasıyla Gözaltına Alınan Edremit İlçesi'ne Bağlı Altınoluk Belediye Başkanı CHP'li İsmail Aynur ile İşadamları Tutuklandı.

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından dün sabah saatlerinde ‘ihalesiz araç alımı’ yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan Edremit İlçesi'ne bağlı Altınoluk Belediye Başkanı CHP'li İsmail Aynur ile işadamları Muzaffer Salon ve Mehmet Çelik sevk edildikleri mahkemeci tutuklandı. Gözaltına alınan 5 belediye çalışanı ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Cezaevine götürülürken basın mensuplarına açıklama yapan Başkan Aynur, “Yarın beni de serbest bırakırlar. Hiçbir şey olmaz. Nereden nereye” dedi. Başkan Aynur'un cezaevine gönderilişi sırasında adliye bahçesinin önünde toplanan yaklaşık 100 kişi, “İnadına sol, inadına CHP” sloganları attı.

Öte yandan Edremit'te 31 Ocak Çarşamba günü, polis ekiplerince Edremit’in Zeytinli Belediyesi’ne yönelik bir operasyon düzenlenmiş, 18 kişinin gözaltına alındığı ihaleye fesat karıştırarak yolsuzluk yapıldığı ileri sürelen operasyon kapsamında CHP’li Zeytinli Belediye Başkanı Şadan Aytaç ile birlikte toplam 7 kişi tutuklanmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title