Haberler

CHP'li Akkaya Bu Şanlı Padişahlık Yıkılacak

Erzincan'ın Ulalar belde belediyesi tarafından yaptırılan 25 projenin toplu açılışını Milletvekilleri Kemal Ekinci, Muharrem Işık ile birlikte yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Atatürk, Cumhuriyet, Barış, İnönü gibi değerlerin bu...

Erzincan'ın Ulalar belde belediyesi tarafından yaptırılan 25 projenin toplu açılışını Milletvekilleri Kemal Ekinci, Muharrem Işık ile birlikte yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Atatürk, Cumhuriyet, Barış, İnönü gibi değerlerin bu ülkeden yok edilmeye çalışıldığını ileri sürdü. CHP'nin 90 yıllık bir çınar olduğunu, köklerinin her tarafa yayıldığını savunan Akkaya şöyle dediBu şanlı padişahlık yıkılacak. Bunu CHP yıkacak. Bu irade var. İşte bu gezi olaylarında gençlerimiz bunların foyasını meydana çıkardı. Bunların rengi soluğu kalmadı. Onlar cumhuriyete, cumhuriyetin ilkelerine nasıl sahip çıktığını 29 Ekim'de de 10 Kasım'da da gösterdiler. Alnından öpülecek gençler, bizi mahcup etti. Yakın tarihimizin en önemli seçimi olan yerel seçimlerde bir olmalıyız, diri olmalıyız.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera ERZİNCAN (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Ekinci Yakup Akkaya Erzincan Ulalar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title