Haberler

CHP Kurultayında Kürtçe Şarkılar

Deniz Baykal'ın muhaliflerine karşı büyük bir zaferle çıktığı genel başkanlık seçimlerinin ardından CHP 32'nci Olağan Kurultayı çalışmalarına devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 32'nci Olağan Kurultayı çalışmalarını sürdürüyor.

Deniz Baykal'ın muhaliflerine karşı büyük bir zaferle çıktığı genel başkanlık seçimlerinin ardından CHP 32'nci Olağan Kurultayı çalışmalarına devam ediyor. Kurultayın bugünkü bölümünde Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyelikleri için seçimler yapılacak.

Öte yandan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, parti genel merkezinde kurultaya sunacağı PM listesine son şeklini veriyor.

Kurultay salonundaki bekleyiş sürüyor. Seçimler için, bütün hazırlıklar tamamlanırken, delegeler de salondaki bekleyişlerini sürdürüyor

-KÜRT AÇILIMI ŞARKILARLA BAŞLADI-

Kurultayın yapıldığı Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda bekleyiş devam ederken, zaman zaman Kürtçe şarkılar da çalınıyor. Salonda popüler Kürt sanatçıların, şarkılarına yer veriliyor. Kurultayda Aynur'dan "Keçe Kurdan", Civan Haco'dan "Se Se" ile Kadir İpek'in seslendirdiği "Werin Seva" isimli Kürtçe parçalar çalındı. Kürtçe şarkıların çalınması salonda, "CHP Kürt açılımına şarkılarla başladı" şeklindeki yorumlara neden oldu. (ANKA)

(ÇAĞ/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title