Haberler

CHP-Köln Yeni Yöneticilerini Seçti

Güncelleme:

CHP-Köln yeni yöneticilerini seçti Almanya'nın Köln kentinde, Cumhuriyet Halk Platformu Köln derneği genel kurulla yeni yöneticilerini seçti.

Chp- Köln yeni yöneticilerini seçti

Almanya'nın Köln kentinde, Cumhuriyet Halk Platformu Köln (CHP-Köln) derneği genel kurulla yeni yöneticilerini seçti. Köln Alevi Kültür Merkezi'nin (AKM) toplantı salonunda düzenlenen genel kurula yaklaşık 200 kişi katıldı. Açık oylamada Günay Doğa başkan, Özgür Uçma ile Yakup Özdemir başkan yardımcılığı, Derya Uçma genel sekreter, Cemal Şenol saymanlık görevlerine getirilirken, Özdem Güven, Veli Özdemir, Emsalettin Temel ve Cumhur Teke yönetim kuruluna seçilen diğer isimler oldu.

'CHP ÇATISI ALTINDA TOPLANMALIYIZ'

Türkiye'de 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerin önemine vurgu yapan CHP- Köln Başkanı Günay Doğa, yurtdışında yaşayan Türklerin 8 Mayıs'tan itibaren konsolosluklarda oy kullanacağını hatırlattı. Günay Doğa, 'Şu anda bizim CHP- Köln olarak seçimlerde aktif rol almamız lazım. Sandık görevlilerine ve gönüllülere ihtiyacımız var. Türkiye'de CHP'den aday olan herkes bizim adayımız, çünkü biz havuza oy kullanacağız. Etnik kimlikleri ve inanç kimliklerini bir kenara bırakarak CHP çatısı altında toplanmalıyız. İnanıyorum ki bu seçimlerde bu kardeşliği, bu birlikteliği yakalayacağız. Bizim üyelerimiz içinde de her kesimden insan var' diye konuştu.

Genel kurulda, yönetim kurulu, denetleme kurulu, disiplin kurulu, gençlik kolu, kadınlar kolu ve danışma kurulunda toplam 80 kişi görev aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Alevi Kültür Merkezi Almanya Köln Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title