Haberler

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan."Yerel, Genel ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine Giderken,...

"Yerel, genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine giderken, partimizin iktidar yürüyüşünde kadın kolları olarak üzerimize düşeni yapmak istiyoruz" dedi.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan,

"Yerel, genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine giderken, partimizin iktidar yürüyüşünde kadın kolları olarak üzerimize düşeni yapmak istiyoruz" dedi.

Dokuzcan, partisinin Osmaniye İl Başkanlığı binasında yaptığı açıklamada, kadın çalışmalarının seçimleri kazanmak için önemli olduğunu belirterek, kadınlar için yapılacak her türlü çalışmanın, insanlık ve demokrasi için gerekli olduğunu belirtti.

"Yerel, genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine giderken partinin iktidar yürüyüşünde kadın kolları olarak üzerimize düşeni yapmak ve gerçekleştirmek istiyoruz" diyen Dokuzcan, kadınlar için yapılacak her türlü çalışmanın aslında insanlık için, demokrasi için gerekli olduğunu düşündüklerini söyledi.

Seçimleri kazanmanın yolunun kadın çalışmalarından geçtiğine işaret eden Dokuzcan, "Seçimin iki tane anahtar noktası var. Birisi kadınlar diğeri ise sandık. Kadın örgütümüzle sandığı sağlıklı bir şekilde buluşturursak seçimleri kazanma noktasında gerçekten ciddi bir adım atacağız" dedi.

Dokuzcan, ülkede birlik ve bütünlüğe ihtiyaç olduğunu dile getirerek,

"Siyasette şiddetin her geçen gün arttığı bir ortamda ve siyasetin dilinin çok daha farlılaştığı bir ortamda gerçekten huzuru ve barışı örgütleyecek yapının kadınlardan geçtiğini düşünüyoruz. Karşımızda kindarlığı ve nefreti körükleyen bir yapı olabilir. Bunun karşısına sevgiyi örgütleyecek yapının da CHP kadınlarından geleceğini düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ / Zuhal Uzundere Kocalar

Yayıncı: İsa Sansar - OSMANİYE

Kaynak: AA / Güncel

Hilal Dokuzcan Osmaniye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title