Haberler

CHP İzmir İl Başkanı, Uğur Dündar'ı Kızdırdı: Gel de Bildir Haddimi

Güncelleme:

Sözcü gazetesi yazarı sosyal medyadan kendisini eleştiren CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter'e "İzmir'deyim, gel de haddimi bildir" diyerek tepki gösterdi.

Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar'ın CHP'nin seçimlerdeki başarısızlığını sorgulayan ve mevcut yönetimi eleştiren yazılarına CHP'den tepki geldi. Dündar, sosyal medyadan kendisini eleştiren Bedri Serter'e sert çıkarak, "CHP 'yi halktan koparan zihniyet budur. İzmir halkı bunların çok önüne geçti farkında değiller. İzmir'deyim, gel de haddimi bildir Serter!.." ifadelerine yer verdi.

SERTER: YAZILARINI OKUMAYACAĞIM

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 2 yazara "Gazeteciyim diye köşe yazıp Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaret eden Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar'ı kınıyor daha da yazılarını okumuyorum. Herkes haddini bilecek." ifadelerini kullandı.

DÜNDAR: GEL DE HADDİMİ BİLDİR!

Serter'in bu sözlerine Uğur Dündar tepki gösterdi. Dündar sosyal medya hesabından "İzmir CHP İl Başkanı Bedri Serter yapıcı eleştirilerim nedeniyle beni okumayacak ve haddimi bildirecekmiş! Zihniyete, tahammülsüzlüğe bakın. CHP 'yi halktan koparan zihniyet budur. İzmir halkı bunların çok önüne geçti farkında değiller. İzmir'deyim, gel de haddimi bildir Serter!.." diye yazdı.

Öte yandan tartışmaya giren CHP'li Atilla Sertel de Bedri Serter'i eleştirerek iki köşe yazarından özür dilemesini istedi.



Kaynak: Haberler.com / Güncel

Bedri Serter Yılmaz Özdil Uğur Dündar İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? SEYRAN ÖLECEK Mİ? Yalı Çapkını Seyran diziden ayrılıyor mu? #127916 YALI ÇAPKINI 69. BÖLÜM FRAGMAN yayınlandı mı? Tahlil nikahı nedir, hülle nedir? Tahlil nikahı nasıl yapılır, şartları nelerdir? Emekli maaşına Temmuz'da ne kadar zam gelecek? (%) Emekliler ne kadar zam alacak? Memurlar ne kadar zam alacak? (%) 4 aylık memur enflasyon farkı belli oldu mu, Temmuz'da memura ne kadar zam yapılacak? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? 3-4 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Moğollar Türk mü? Moğolistan Türk devleti mi? 3-4 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (140)

yusuf 50:

Erdogan varken kimse ulkeyi yontemez halk hem inaniyor hemde cok seviyorlar yuzde 50 cok buyuk bi rakam

30
10
yanıtYanıtla
ÖZKARADENİZLİ:

AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE

35
3
yanıtYanıtla
Kayseri 38:

AKP yapacağınız oyunları şuan siz yaşıyorsunuz daha kötü olun

30
6
yanıtYanıtla
Yorum:

Palyaço Uğur..., gerek Yok sana yorum bile gereksiz. ...

25
9
yanıtYanıtla
vatan perver:

Yiyin birbirinizi. KEMALİN ASKERLERİİİİ

24
9
yanıtYanıtla
ak kardesin:

Ugur dundar ingiliz ajanidir beter ol dinsizler ordusunun sonu cehennemdirrrr

19
13
yanıtYanıtla
babaali:

ya bu uğur dündar kendını ne sanıyor bu adama on koyun teslım et akşam beş tanesını kayb eder

26
5
yanıtYanıtla
silivri:

uğurcuğum bu vatanda gereksiz nefes alıyorsun. bi bitmedin arkadaş.

22
8
yanıtYanıtla
senden daha cok gerekli:

sen ugur dundara gereksiz hava aldigini idda ediyorsun, ya sana bakarsan sen havayi butunuyle ziyan ediyorsun. ayrica kaynaklarimizi tuketiyorsun. kendine bak once. Ben de AKP karsiti, CHP liydim, fakat herkez bir koltuga yapismis inmiyor, yeni politikacilara genclere yol vermiyor, ondan AKP hep kazaniyor. kimse inanmiyor bunlara, boyle giderse RTE olene kadar turkiyenin basinda. ister kabul edelim ister etmeyelim.

yanıt1
yanıt0
adiyamanli:

yiyin birbirinizi . . yasasin 2023

23
7
yanıtYanıtla
Tüm 140 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title