Haberler

"CHP İktidara Gelecek Dertler Bitecek"

CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Bozoğlu, AKP iktidarı döneminde işsizliğin had sayfa çıktığı, yoksul sayısının her geçen gün arttığını ve tek çarenin CHP'nin iktidar olmasından geçtiğini söyledi

AKP Yandaşlarını Zengin Etmeye Çalışıyor

Buca ilçesine bağlı Çamlıpınar ve Gediz Mahallelerinde seçim çalışmalarını sürdüren Bozoğlu, AKP iktidarının 9 yıllık icraatını eleştirdi. AKP'nin 9 yıllık iktidarı döneminde ülkenin kalkınması için hiçbir proje üretmediğini yaptığı icraatlarda sadece yandaşlarını zengin etmeye çalıştığını belirten Bozoğlu, Türkiye'deki bu kara günlerin 12 Haziran'da CHP'nin iktidara gelmesiyle biteceğini dile getirdi.

Yaşam Kalitesini Yükselteceğiz

CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Av. Sevda Erdan Kılıç ile CHP'nin önemli isimlerinden Bektaş Gül, Derviş Benk ve Ali Haydar Aytaç'ın da katıldığı seçim çalışmasında mahalle sakinleriyle görüşüp, onların sıkıntılarını yerinde dinleyen Dr. Turgay Bozoğlu, vatandaşlardan CHP'ye oy vermelerini istedi.

Bozoğlu ziyareti kapsamında yaptığı açıklamada, 9 yıllık AKP iktidarı döneminde en büyük sıkıntıyı dar gelirli vatandaşların, işçilerin, esnafların, memurların, çiftçilerin yaşadığını söyledi.

Çamlıpınar ve Gediz Mahallelerinin dar gelirli vatandaşların, işçilerin, esnafın ve emeklilerin yaşadığı yer olduğunu, CHP iktidarında hayata geçecek projelerle bu tür mahallelerde yaşayan vatandaşların sorunlarını çözerek, onların yaşam kalitesini yükselteceklerini belirten Bozoğlu, şunları söyledi:

'Görüyoruz ki her yerde büyük sıkıntı var. Dar gelirli vatandaşın, esnafın, işçinin, emeklinin derdi büyük. Ancak çaresiz değiller. Çare; Cumhuriyet Halk Partisi iktidarından geçer. CHP iktidarında, Aile sigortasıyla dar gelirli vatandaşımızın, intibak yasasıyla emeklilerin, destekleyici projelerle esnafın yüzü gülecek.

Gırtlağına kadar borç içinde olan vatandaşımız CHP iktidarında rahat bir nefes alacak. Halkın iktidarında işsizlik bitecek, yoksulluk ortadan kalkacak. 12 Haziran'da CHP iktidara gelecek, tüm dertler, sıkıntılar bitecek.'

Kaynak: Bültenler / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title