Haberler

CHP İlçe Başkanı'ndan Özgür Özel'e tepki: Meclis üyelerinin hepsi sağcı

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin belediye başkan adayları tanıtım toplantısına katılmak için gittiği Antalya'da havalimanında CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir'in tepkisiyle karşılaştı. Özel, Demir'in "Muratpaşa'ya gösterdiğiniz ilgiyi Serik'e de gösterin. 7 tane CHP'li meclis üyesi yok, hepsi sağcı." sözlerine "Tamam" karşılığını verdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin belediye başkan adayları tanıtım toplantısına katılmak için Antalya'ya gitti. Özel, havalimanında kendisini karşılayan partililerle tokalaşırken CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir'in " Muratpaşa'ya gösterdiğiniz ilgiyi Serik'e de gösterin. 7 tane CHP'li meclis üyesi yok, hepsi sağcı." tepkisiyle karşılaştı.

ÖZEL'İN TEPKİYE KARŞILIĞI: TAMAM

Antalya Havalimanı'nda Özel'i, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, ilçe belediye başkanları, il yönetimi ve partililer karşıladı. Kendisine tahsis edilen araca yönelen Özel'in yanına yaklaşan eski CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, meclis üyesi listeleriyle ilgili tepkisini dile getirdi.

"Muratpaşa'ya gösterdiğiniz ilgiyi Serik'e de gösterin. 7 tane CHP'li meclis üyesi yok, hepsi sağcı" ifadelerini kullanan Demir'e "Tamam" diye karşılık veren Özel, aracıyla havalimanından ayrıldı.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Demir Muratpaşa Antalya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Vatansever:

İşte benim anlatmak istediğim Tam da bu sol seçmen sağ seçmeni sevmiyor daha seçmen sol seçmeni sevmiyor insanlar takım tutar gibi Park tutuyor tamamen ideolojik oy kullanılıyor ülkemizde

5
1
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

tamam , demek yav he he demektir. vatandaşa verdikleri değer bu işte

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title