Haberler

Kılıçdaroğlu'dan Ergenekon Tahliyelerine İlk Yorum

Güncelleme:

Kılıçdaroğlu, Ergenekon tahliyeleriyle ilgili "Tuncay Özkan'ın tahliyesiyle ilgili son derece mutluyum. Aslında tümünün tahliye edilmesi lazım." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ergenekon davası kapsamındaki tahliyelere ilişkin, " Tuncay Özkan'ın tahliyesiyle ilgili son derece mutluyum. Tabii bu arada tahliye talepleri reddedilenler de var. Aslında tümünün tahliye edilmesi lazım" dedi.

HAVALİMANINDA SORULARI YANITLADI

Partisinin Erzurum'daki mitingine katılmak üzere Kars'tan özel uçakla Erzurum Havalimanı'na gelen Kılıçdaroğlu, burada gazetecilerin Ergenekon davası kapsamında tutuklu yargılanan sanıklar gazeteci Tuncay Özkan, Sedat Peker ve emekli albay Levent Göktaş'ın tahliyesine ilişkin sorusunu yanıtladı.

"EN BÜYÜK DİLEĞİM BU"

Kılıçdaroğlu, "Tuncay Özkan'ın tahliyesiyle ilgili son derece mutluyum. Tabii bu arada tahliye talepleri reddedilenler de var. Aslında tümünün tahliye edilmesi lazım. Türkiye'de haksız yere yıllardır hapiste yatan bu masum insanların özgürlüklerine kavuşması lazım. En büyük dileğim bu" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Tuncay Özkan Erzurum Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

ARAGO1arago1@yahoo.de:

KEMAALLLL MALL O BILE DAHA TEMIZ KALIYOR MALLERKEK KEMALLL BIYIKLI ERKEK AFRIKA YA GIT ORDA BILE ADAM YERINE KOYMAZLAR KEMALL MALL ....YASASIN AKP YASASIN ERDOGAN

22
30
yanıtYanıtla
VATANbrm_4921@hotmail.com:

YA KILIÇZAROGLU NE MÜSLÜMAN NEDE GAYRİ MÜSLİMDİR ALLAH AŞKINA DİNİNİ BELLİ ET ETKİ BİZDE YOLUMUZU ŞAŞIRDIK

14
23
yanıtYanıtla
ARAGO1arago1@yahoo.de:

AMAN ALLAHIM ..AYNI PINOKYO GIBI ,,ADAM ARARSIN BU CIKAR VE O DA KENDINI HARBIDEN ADAM SANIR ... SSK. NE YAPICAN ..TEMBEL HERIF HIRSIZ SENSINVE HALEN TC, BASKANI OLACAK SANIYOR KENDINI ..PEKI TÜRKIYEYI OLACAK BIR BASKANLIKTA NASIL IDARE EDICEN .. BOYUN YETMEZ EE AKLIN ZATEN HIC YETMEZ .. INAN SENI MUHTAR BILE ETMEZLER BRE NANKÖR ...ERKEK DELIKANLI

17
18
yanıtYanıtla
DİYARBAKIRLIbrm_4921@hotmail.com:

MEYMENETSİZ

17
12
yanıtYanıtla
.ibrahim_ylmzel@hotmail.com:

:D güldürdün yine nerden biliyorsunki kimin suçlu olup olmadığını yalaka

11
4
yanıtYanıtla
SİYASET BELASIbir_zeytin_tanesi_1988@hotmail.:

AKP CHP MHP BU ÜÇÜNÜN DE İPİ AYNI YENİ BİR PARTİ KURULMASI LAZIM DEMOKRATİK BİR PARTİ İNŞALLAH BU SEÇİMLERDEN SONRA KURULUR DA BUNLARIN İPİNİ PAZARA ÇIKARIR.

5
9
yanıtYanıtla
m alimali.girgin_68@hotmail.com:

chp çıkanları partisine alsın işte seneye seçim var bölücülerle kol kola alenen yapsınlar işte bu ülkeyi bölsünler 2 ci inönü vakasıyla karşı karşıya bu ülke

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title