Haberler

"Dershaneleri Kapatmak, Hükümetin Bir Popülizmidir"

Güncelleme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, "Dershaneleri kapatmak, hükümetin bir popülizmidir." dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, "Dershaneleri kapatmak, hükümetin bir popülizmidir" dedi.

Toprak, Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Toprak'a, Ayvalık Adaları Tabiat Parkı Koruma Platformu üyeleri tarafından, bölgedeki revizyon planının değişimine ilişkin brifing verildi.

Türkiye'nin coğrafi olarak en büyük tabiat parkı olan Ayvalık Adaları Tabiat Parkı'nda binlerce endemik bitki ve yüzlerce balık çeşidinin bulunduğunu kaydeden çevreciler, Toprak'tan destek istedi.

Daha sonra bazı dershane yöneticileri, dershanelerin özel okula dönüştürülmesinin kolaylaştırılmasına yönelik çalışmaları hatırlattı.

Toprak, bunun üzerine, konunun takipçisi olduklarını belirterek, "Dershaneleri kapatmak, hükümetin bir popülizmidir" ifadesini kullandı.

Sınıflardaki öğrenci sayısına bir standart getirilemediğini dile getiren Toprak, şunları kaydetti:

"Kaliteli öğretmeni Anadolu'ya gönderebildik mi? Hayır. Peki bu kadar eksik varken kalkıp da 'Ben dershaneleri kapatıyorum' demek doğru mu? Ailelerimiz, o dershanelerle eğitim farkını kapatıp üniversite imtihanlarında çocuklarına biraz şans tanımak istiyorlar. Kimsenin bu şansı gençlerimizin elinden alma hakkı yoktur. O zaman özel okullar da kapatılsın."

Toprak, daha sonra Ayvalık Ticaret Odasını ziyaret etti. - Balıkesir

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Bülent Türközen Erdoğan Toprak Ayvalık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title