Haberler

AFYONKARAHİSAR - CHP Genel Başkan Yardımcısı Karaca: "Bu çınardan üç kuru yaprak döküldü diye çınara hiç bir şey olmaz"

Güncelleme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Afyonkarahisar'da Basın Yayın Derneği ile siyasi partilere ziyarette bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Afyonkarahisar'da Basın Yayın Derneği ile siyasi partilere ziyarette bulundu.

İlk olarak Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt'u ziyaret eden Karaca, dernek yöneticileriyle bir süre görüştü.

Ardından İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığına geçen Karaca, burada yaptığı açıklamada, CHP'den istifa eden milletvekillerinin bu kararlarının, kendi takdirleri olduğunu söyledi.

CHP'nin "büyük bir çınar" olduğunu ifade eden Karaca, "Bu çınardan üç kuru yaprak döküldü diye çınara hiç bir şey olmaz. Arkadaşlarımızın yolu açık olsun. İstifa kendi iradeleridir ama koca çınar filizleriyle birlikte Kocatepe'den aldığı o güçle Mustafa Kemal Atatürk'ten aldığı o ruhla yine dimdik ayakta." dedi.

Karaca, daha sonra Demokrat Parti, Gelecek Partisi ve Deva Partisi il başkanlıklarını ziyaret etti.

Karaca'ya ziyaretlerinde CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ile CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz de eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Gülizar Biçer Karaca Haberler

Bakmadan Geçme

#128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title