Haberler

CHP Gençlik Kolları'ndan Protestocu Gençlere 'Çay İkramı'

Cumhuriye Halk Partisi'nin çözüm sürecine destek vermediğini söyleyen bir grup genç, parti genel merkezine gelerek CHP'yi protesto etti.

Cumhuriye Halk Partisi'nin çözüm sürecine destek vermediğini söyleyen bir grup genç, parti genel merkezine gelerek CHP'yi protesto etti. CHP Gençlik Kolları, partilerini protesto eden gençlere çay ikram etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Doğan odasında protestocu gençlerle çay içti sohbet etti. Gençlerin siyasete ilgi göstermelerinden mutluluk duyduklarını belirten Doğan "Ben geliş nedeninizi çok iyi anlamadım. Parti meclisi toplantısındaydım. Arkadaşlar çay için davet etmişler çok iyi olmuş. Hem sizleri daha iyi anlamak, CHP'de eleştirdiğiniz noktaları açığa çıkarmak, karşılıklı diyalog için iyi bir vesile oldu. Hoş geldiniz" dedi, CHP Genel Merkezi önünde basın açıklaması yapan gençlerden Bayram Zilan da davet nedeniyle teşekkür etti.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: ANKARA (DHA)

=========

(Tür: Ankara)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Emre Doğan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title