Haberler

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Doğan Gaziantep'ten Adaylığını Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Doğan, 14 Nisan'da yapılacak olan CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığına tekrar aday olduğunu Gaziantep'te açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Doğan, 14 Nisan'da yapılacak olan CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığına tekrar aday olduğunu Gaziantep'te açıkladı.

CHP Gaziantep Şahinbey İlçe Binasında CHP Gaziantep Geçlik Kolları üyeleri ve CHP Gençlik Kolları İl başkanlarıyla bir araya gelen CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Doğan, "8 aydır görevdeyim ve bu süre zarfında acısıyla tatlısıyla birlikte çalışıyoruz. Hayatım boyunca hiç bir zaman aldığım işi yarım bırakmadım. Bugünde bırakmayacağım için 14 Nisanda yapılacak olan kurultayda rampayı rahatça aşabilmek için tekrar CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığına adayım" dedi.

CHP Gaziantep'te en yüksek noktalara taşımak için ellerinden gelen çalışmaları en iyisini yapmaya çalışacaklarını belirten CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Doğan, "Gaziantep acıların şehri, kurtuluş savaşının şehri. Gaziantep'te o süreçte müthiş bir mücadele verilmiş, kurtuluş savaşı kazanıldığı yer aslında yakın tarihimizde de burada acılar yaşadık. Ama Gaziantep hep bu acıların üstünden gelmiştir. Çünkü birlik ve beraberliğini sağlayan bir şehirdir. Hiç bir şekilde ayrışmamıştır. İnsanları her zaman yan yanadır ve beraberdir. Bu şekilde bütün sıkıntıları ve acıları aşmasını bilmiş, direnmiştir. Bugünde Gaziantep direniyor. Bugün Gaziantep siyasal iktidara karşı direniyor. Bizim direnci artırmamız gerekiyor. Direnç hattını CHP Gençlik Kolları olarak örgütlememiz gerekiyor. Eksikliklerimiz olabilir, artılarımız olabilir. Bunları sentezleyerek CHP Gaziantep'te en yüksek noktaya taşımalıyız. Gaziantep'te önümüzdeki yerel seçimlerde iktidar olmalıyız" şeklinde konuştu.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Doğan, açıklamasının ardından partililerle görüştü. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Emre Doğan Gaziantep Şahinbey Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title