Haberler

CHP'den İstifa Eden Özkes, Meclis'te Tek Başına Oturdu

Güncelleme:

Bakanların yemini, tezkere ve RTÜK üyesinin seçimi için toplanan Meclis'te, sürpriz bir kararla CHP'den istifa eden İhsan Özkes tek başına oturdu.

Meclis Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Koray Aydın başkanlığında olağanüstü toplandı. Genel Kurul'da CHP'den istifa eden İhsan Özkes'in tek başına oturması dikkat çekti.

YÜZDE 60'LIK BLOK BİRLEŞTİ

TBMM Genel Kurulu, TBMM Başkanvekili Koray Aydın başkanlığında olağanüstü toplandı. Bağımsız bakanların yemin edeceği ve Suriye tezkeresinin görüşüleceği oturumun açılışında gergin anlar yaşandı. Bağımsız bakanların 'bağımsız' olmadıkları gerekçesiyle yemin etmemeleri oylandı. CHP, MHP ve HDP ilk kez aynı oyu kullandı ve 'hayır' dedi.

İHSAN ÖZKES TEK BAŞINA OTURDU

Öte yandan CHP'den istifa eden İhsan Özkes'in Meclis'te tek başına otururken objektiflere yansıyan fotoğrafı dikkat çekti.


Kaynak: Haberler.com / Güncel

Meclis Genel Kurulu Koray Aydın İhsan Özkes Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

izmitli ERSİN NRL:

dindar olacağiz diye dincileri mv yapar kendi solunuzdan vzcayarsnız sonunuz budur beyler

2
3
yanıtYanıtla
merzifonlu:

Ozkes akpye gec.

2
1
yanıtYanıtla
adam:

Sen CHPlilerin oylariyla MV ol, partini sat, Saraya kosa kosa git yalakalik yap. . . Ne beklerdin, dönekligindende faturasi vardir. Ikiyüzlü adam. . .

1
0
yanıtYanıtla
O KADAR GICIK İNSANLARMI OLUR YAAA:

ASLINDA KÜLLİYEDE SAYIN CUMHURBAŞKANININ GÖZÜNE İÇİNE GÜLÜYORDU AMA KISMET BAKALIM, AKP YALAKLARLA DOLDU ONUN İÇİN ARTIK ÇOK SOĞUDUM ÇOK. . . . YALAKLARIMI MERAK ETTİNİZ, MEHMET METİNER, ŞAMİL TAYYAR , AHMET AYDIN, KUZU BURHAN, KÜLÜNK METİN, HÜSEYİN ÇELİK, EFGAN ALA, YALÇIN AKDOĞAN DAHA KİMLER KİMLER BUNLARI GÖRDÜĞÜM ZAMAN CİNLERİMİ GÖRMÜŞ GİBİ OLUYORUM

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title