Haberler

CHP'de Hatay zirvesi 45 dakika sürdü! Lütfü Savaş yarın miting yapacak

Güncelleme:

6 Şubat depremlerinin yıldönümünde Hatay'da protestoların hedefi olan Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP Genel Merkezi'nde Özgür Özel ile 45 dakika süren bir görüşme gerçekleştirdi. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Savaş, "Yarın çok daha büyük bir mitingle açıklamalarımız olacak. Yarın Hatay halkıyla, hep birlikte ne yapacağımızı paylaşacağız" dedi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük yıkımların görüldüğü Hatay'da belediye başkanı olan Lütfü Savaş'ın CHP'den bir dönem daha aday gösterilmesi, protestolar sonrası bilmeceye dönerken Savaş ile parti lideri Özgür Özel, 45 dakikalık bir görüşme yaptı. Savaş, görüşme sonrası "Yarın Hatay halkıyla, hep birlikte ne yapacağımızı paylaşacağız" dedi.

"YARIN HATAY HALKIYLA NE YAPACAĞIMIZI PAYLAŞACAĞIZ"

Özgür Özel ile Lütfü Savaş CHP Genel Merkezi'nde saat 10.40'da bir araya gelerek yaklaşık 45 dakikalık görüşmede Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için yapılan anketleri değerlendirdi. Görüşme sırasında Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Genel Sekreter Selin Sayek Böke ve Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki de yer aldı.

Özel ile görüşmesinin ardından açıklamalarda bulunan Savaş "Yarın çok daha büyük bir mitingle açıklamalarımız olacak. Yarın Hatay halkıyla, hep birlikte ne yapacağımızı paylaşacağız." dedi.

"LÜTFÜ BEY'İN ONAYIYLA BİR ALTERNATİF GELİŞTİRECEĞİZ"

Özgür Özel, bugün sabah saatlerinde katıldığı canlı yayında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın adaylığında değişiklik olacağı sinyalini vermişti. Özel, konuşmasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Hatay'da yaşananları çok dikkatli analiz ediyoruz. Hatay'da 5 anket yaptık. Son ana kadar en doğru adayı belirlemek için anketi yaptık. Cumartesi günü gece anket yaptık. Birazdan Lütfü Savaş'la da konuşacağım, elimizdeki anketi Lütfü Beyle de paylaşacağım. Anket şunu gösteriyor; Lütfü Bey'in onayıyla birlikte bir alternatif geliştirdiğimiz durumda seçimi alacağımızı gösteriyor. Bu şekilde davranmaz, Hatay'ın sesini duymazsak biraz sıkıntıya girdiğimiz gösteriyor."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Lütfü Savaş Hatay Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

Mark Kolçak:

Hem Lütfü Savaş'ı.. Hemde Özgür Özel'i.. ÇOOOOK Seviyoruz. Var olsunlar yeter bize. Ne yaptıkları önemli değil.. kimseye zarar vermedikleri sürece. Ayrıca tabi hayvanlarada zarar vermedikleri sürece. ve böceklerede zarar vermedikleri sürece.. ve tabi belki bazı bitkilerede.

86
70
yanıtYanıtla
Mehmet Kahraman:

bence her ikiside hiçliğe gitmelidir , hiçlikte yok olmak onlar için en doğrusudur

yanıt73
yanıt28
Mark Kolçak:

Sayın "Mehmet Kahraman".. bir televizyonun bazı pixelleri hiçliğe giderse.. bazı şeyler iyi gözükmez o televizyonda.

yanıt1
yanıt17
Mehmet Koç:

Birbirimiz ile kavga etmemeliyiz. Birbirimize destek olarak huzurlu bir şekilde hiçliğe gidebiliriz. Ayrıca küfürler de hayvan ve bitkilerin düşmanıdır. Bitki ve böcekleri korumak için küfürleri çöpe atabiliriz.

yanıt9
yanıt6
sercan sümer:

her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız demedin ama

yanıt5
yanıt1
ali tartan:

Mal

yanıt12
yanıt2
haksız mıyım:

cehp...evvellerinde milletimizle kavga ettiler, şimdiler de birbirine düştüler. Allah kurtarmasın sizi inşallah

54
14
yanıtYanıtla
Doğan Kemer:

Hatayda olsam Gökhan zana veririm

4
57
yanıtYanıtla
mehmet mehmet:

İttifak dağıldı CHP birbirine girdi bu nasıl bir Siyaset Vallahi kime inanacağın Bilemiyorum..

57
3
yanıtYanıtla
Bir Tonal Bir Nagual:

mark kolçak sen şu ana kadar gördüğüm en saçma trollsün. arada komik olabiliyosun ama %99 saçmalıktan ibaretsin kanka. boşa vaktini harcıyosun buralarda

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title