Haberler

CHP Binasına Başbakan'ın Afişini Asan Şahısla İlgili Suç Duyurusu

CHP Kartepe İlçe Başkanı Bülent Sarı, kiracısı oldukları binaya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın afişlerini asan bina sahibi Erkan Öztürk hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

CHP Kartepe İlçe Başkanı Bülent Sarı, kiracısı oldukları binaya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın afişlerini asan bina sahibi Erkan Öztürk hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

CHP Kartepe İlçe Başkanı Bülent Sarı, CHP'lilerle birlikte Kocaeli Adliyesi'ne gelerek kiracısı oldukları binaya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın afişlerini asan bina sahibi Erkan Öztürk hakkında, partilerini aşağılayıcı eylemlerde bulunma, bıçaklı saldırı ve hakaret gerekçesiyle Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Adliye çıkışı açıklamalarda bulunan CHP İlçe Başkanı Bülent Sarı, bina sahibi tarafından asılan Başbakan Erdoğan'ın afişini kendilerinin kaldırmadığını, zaten çatı katının kilitli olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Partimiz, Kartepe'de bir ivme kazandıktan sonra nedense binamızla ilgili bazı olumsuz şeyler yaşanmaya başladı. Daha önce binamızı, partilimizi aşağılayıcı eylemlerde bulunmuşlardı. Dün parti yöneticileriyle ilçe binasına girerken kendisi bana bıçaklı saldırıda bulundu, ağır hakaretler etti, ağza gelmeyecek laflar söylendi. Biz buradaki Başbakanımızın fotoğrafından rahatsız değiliz ama karıştırılması yanlıştır. Biz daha önce binaya Türk bayrağı astık ve bayrağımızı topladı. 'Bu bayrağı buradan kaldırın' dedi. Tabii sonradan bu olaylar yaşandı. Biz bu olayların olmasından üzüntülüyüz ama kesinlikle ve kesinlikle hukuki işlemleri başlattık, arkasını bırakmayacağız. Kendisinin yaptığı eylemler, Başbakanımızın fotoğrafını oraya koyması doğru değildir. Bizim kendisi ile hiçbir şekilde bina hukukumuz yok. Ama son zamanlarda bu fotoğraf olayları, bayrak indirtmeler ve farklı farklı olaylarla CHP Kartepe'nin seçimi alma adına bir başarısını gölgede bırakmak istemişler, tabi bunu başaramamışlardır." - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Erkan Öztürk Bülent Sarı Kartepe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title