Haberler

CHP Antalya Milletvekili Acar Açıklaması

Güncelleme:

Gürkut Acar, "Turizm konusu siyaset üstü tutulması gereken bir konudur" dedi.

CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, turizm sektörünün siyaset üstü tutulması gerektiğini belirterek, "CHP'li belediyeleri çalışamaz hale getirmek için turizmin baltalanmasına seyirci kalınmamalıdır" dedi.

Acar, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, AK Parti iktidarının CHP'li belediyelere çifte standart uyguladığını, bunun turizm kenti olan Antalya'yı olumsuz etkilediğini savundu.

"AK Parti iktidarı CHP'li belediyelere muhalefet etmek için Türk turizmine ve Antalya halkına zarar vermektedir" diyen Acar, Ankara ve İstanbul'da rantı yüksek arazilerin belediyelere devredildiğini, CHP'li belediyelere ise sadece müfettiş ve savcı göndermekle yetinildiğini söyledi.

Antalya'nın önemli turizm merkezlerinden olan Konyaaltı sahiline Hazine'nin malı olduğu gerekçesiyle belediyelerin girmesine izin verilmediğini ve buranın hizmet alamadığını kaydeden Acar, şöyle konuştu:

"Turizm konusu siyaset üstü tutulması gereken bir konudur. CHP'li belediyeleri çalışamaz hale getirmek için turizmin baltalanmasına seyirci kalınmamalıdır. Konyaaltı sahilinin hizmet alabilmesi için Konyaaltı Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin AKP'ye geçmesi mi beklenmektedir? Bu nafile bir bekleyiştir. Menderes Türel'in büyükşehir belediye başkanı olma şansı ve ihtimali yoktur."

Acar, bir an önce Konyaaltı sahilinin belediyelere devredilmesi ve turizm sezonu öncesi gerekli hazırlıkların yapılması çağrısında da bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Gürkut Acar Konyaaltı Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title