Haberler

Bozdağ: CHP Anayasa Değişikliğini Reddetti

Güncelleme:

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "HSYK için Anayasa değişiklik önerisini CHP reddetti." dedi. CHP'li Engin Altay ise, "Biz daha cevabımızı vermedik." dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP'nin HSYK'nın değiştirilmesi için Anayasa değişikliği yapılmasına ilişkin önerisini reddettiğini söyledi ancak CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay ise "HSYK konusunda biz henüz cevabımızı iletmedik" açıklamasında bulundu.

CHP'DEN JET AÇIKLAMA

Adalet Komisyonu'nda HSYK yasa teklifi görüşülürken, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın "Arkadaşlardan öğrendiğime göre CHP Anayasa değişikliği önerisini reddetmiş" demesi üzerine CHP'li Altay konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay şunları söyledi; "HSYK konusunda biz henüz cevabımızı iletmedik. HSYK için Anayasa değişikliği konusundaki görüşümüzü yarın yetkili organlarımızla yapacağımız görüşme sonrası ileteceğiz."

MHP'DEN ELEŞTİRİ

MHP İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu, teklife ilişkin eleştirilerde bulunurken toplumun ayrıştırıldığını, "devlet içinde virüs" söyleminin yanlış olduğunu savundu. Kamu görevlilerinin inancını mesleğine karıştırması halinde sorun olacağını, bu kişilerin konumlarını devlete ve mevzuata borçlu olması gerektiğini dile getiren Başesgioğlu, uzlaşma kültürünün kaybolduğunu söyledi.

Başesgioğlu, MHP dışındaki 3 partinin tutuklu milletvekilleriyle ilgili Anayasa Değişikliği konusunda anlaştığını, yeniden yargılamanın gündeme geldiğini ifade ederek son olarak HSYK'ya ilişkin Anayasa değişikliğiyle ilgili de dün görüşmeler yapıldığını kaydetti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Murat Başesgioğlu Bekir Bozdağ Engin Altay Güncel - Operasyon Güncel Haberler

500

Yorumlar (46)

demokraterdog@gmx.de:

Yalaka alt tabaka bitleri anayasa ne oloduğunu bilmezler, ama lazım olsa orta kaliteli muasebeci liderlerine yaranmak için kuantum mekaniği bile yorumlamaya çalışırlar (çalışmanın ve becermenin farkını unutmayalım). Demokrasiye ve adalete karşı saldırıyı anca hayvan destekler. Buna tek CHP değil, öbür partilerde izin veremez. Tarihinizi geçmiş sayın.

75
5
yanıtYanıtla
hasanhasan01@hotmail.com:

CHP BEKİRİ FENA BOZMUŞ

39
8
yanıtYanıtla
Mirzai.icli@hotmail.com:

Türkiyede Ak Partiden baska Parti yok,milletin tek çaresi Ak Parti.

15
31
yanıtYanıtla
Onursdfsfsdfsf@hotmail.com:

Ak partıyı savunanlarda kesın akp sayesınde bıyerlere gelen yada gelecek kısıler hersey ortada ıken bu savunmalara baska bısı denmez yada me me me denır

yanıt0
yanıt0
YAZARefendim_1963@hotmail.com:

BU CHP RENGİNİ AMARİKA VE İSRAİL KARIŞIMINDAN ALMIŞ NORMALDİR.ÇÜNKÜ BU KILIÇTAROĞLU VE SARIGÜL DAVİT ROCKEFELLERİN ELEMANLARIDIR ARAŞTIRIN BULACAKSINIZ.

19
26
yanıtYanıtla
ferhatdewil.dogss@hotmail.com:

bu ülkenin basına gelmek isdiyorsan kıcını abd ve israile dayıyacaksın.. kılıctaroglu ve sarıgül elemanda tayyip ve gül degilmi ne kaa komik insansınız ya :D

yanıt0
yanıt0
morkanmorkan2010@hotmail.com:

sen kimin yazarısın kansıs ....

yanıt0
yanıt0
Guneyguney67@hotmail.com:

Basbakan babami bile oldurse oyum yine ak partiye, Kadir misirogluAL BENDENDE O KADAR Ne yapayim Vatan sevgisi ve islamiyet sade ak partide var.

11
33
yanıtYanıtla
efeegeoz31@hotmail.com:

1. İslamiyette 'ÇALMAK' var mı?? (yapılan yolsuzluklar tapeler ortada)2. İslamiyette ' ZİNA ' var mı?? ( zinayı serbest bırakan AKP)3. İslamiyette 'MÜSLÜMANIN MÜSLÜMANI ÖLDÜRMESİ' var mı??? ( libya , ırak ,suriye AKP nin eseridir)4. İslamiyette ' KUL HAKKI YEMEK ' var mı??? siz mi müslümansınız ?? pehhhhhh !!

yanıt0
yanıt0
Guneyguney67@hotmail.com:

EFE: Fitne ve fesat varmi? Sen boyle konusurken MIT sana resimli istihbarat bilgisimi veriyor? Zina derken you tube ac ve beyaz turklerin zina anlayisina bak. adamlar zinayi gecmis mum sondu oynuyorlar. Artik gizli yapilana zina diyorlar. Disardaki politikamizda daima muslumanlarin yanindayiz. Basbakan oyle savasa kalksa senin gibi kac tane icerde dusman var once size savas acmasi lazimdi.

yanıt0
yanıt0
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title