Haberler

Cezaevi Müdürü Cinayeti Soruşturmasında 2 Kişi Tutuklandı

Kandıra 1 Nolu F Tipi Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk’ün 16 Haziran’da Kandıra-İzmit karayolu üzerinde öldürülmesi ile ilgili 2 kişi tutuklandı.

Kandıra 1 Nolu F Tipi Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk'ün 16 Haziran'da Kandıra-İzmit karayolu üzerinde öldürülmesi ile ilgili 2 kişi tutuklandı.

Geçtiğimiz 16 Haziran günü sabah saatlerinde İzmit-Kandıra yolu Yeşilova Işıklar mevkiinde daha çok çete ve terör örgütü suçlularının kaldığı Kandıra F Tipi Cezaevi'nin Müdürü İsmet Aktürk'ün içinde bulunduğu 06 BP 4679 plakalı araç saldırıya uğramıştı. Olayda araca 34 KGZ 76 plakalı otomobilden ateş açılmış ve kurşunlardan üçü İsmet Aktürk'ün vücuduna isabet etmişti. Ağır yaralanan Aktürk'ü, aracın şoförü hemen Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürmüş ancak burada ameliyata alınan İsmet Aktürk hayatını kaybetmişti. Kocaeli'ye gelmeden önce birçok ilde görev yapan ve 1 yıldır Kocaeli'de görev yaptığı öğrenilen Aktürk'ün katil zanlılarının yakalanması için özel bir ekip kuruldu. Olayın üzerinden yaklaşık 6 ay geçerken, soruşturmada polis her türlü iddia ve duyumu değerlendirdi. Şüphelenilen şahıslar ile ilgili yapılan teknik ve fiziki takip sonucu geçtiğimiz perşembe günü olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı. Polis, saldırıda kullanılan 34 KGZ 76 plakalı aracın sahte plakasını düzenlediklerinden şüphelendiği 7 kişiyi gözaltına aldı. İfadeleri alınan zanlılardan 5'i serbest kalırken, Kaan B. ve Celil Akın Y. ise sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kandıra F Tipi Cezaevi Yeşilova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title