Haberler

Ceylan ve Tanrıkulu Ailelerinin Mutlu Günü

İşadamı İzzet Ceylan'ın Kızı Emel Ceylan ve Tanrıkulu Otomotiv'in Sahibi Hulki Tanrıkulu'nun Oğlu Fatih Tanrıkulu, Görkemli Bir Düğünle Evlendiler. Geceye Çok Sayıda Seçkin Davetli Katıldı.

İşadamı İzzet Ceylan’ın kızı Emel Ceylan ve Tanrıkulu Otomotiv’in sahibi Hulki Tanrıkulu’nun oğlu Fatih Tanrıkulu, görkemli bir düğünle evlendiler. Geceye çok sayıda seçkin davetli katıldı.

SHERATON Otel’de gerçekleşen gecede, İzzet Ceylan ve eşi Tülay Ceylan ile Hulki Tanrıkulu ve eşi Nihal Hanım konukları kapıda karşıladı. Geceye katılanlar arasında AKP Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, eski bakanlardan Halit Dağlı, Ufuk Söylemez, Nejat Arseven, Nadire İçkale, gibi seçkin isimler bulunuyordu.

Gelin Emel Ceylan, salonun girişine kadar abisinin eşliğinde geldi. Biraraya gelen genç çift, oldukça heyecanlı görünüyordu. Ceylan ve Tanrıkulu çiftinin kapıda görülmesiyle salonda büyük bir alkış koptu.

Evlilik cüzdanı geline verildi

GENÇ çiftin şahitliklerini Abdülkadir Aksu, Ali İhsan Kaya, Hamdi Tanrıkulu ve Yücel Karaoğuz üstlendi. Karşılıklı imzaların ardından çifte mutluluk dileyen Abdülkadir Aksu, evlilik cüzdanını daha iyi saklayacağını düşündüğü geline verdi. Uluslararası İlişkiler mezunu Ceylan ve aile şirketinde çalışan Tanrıkulu çifti, düğünün ardından balayı için Maldivlere gitti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title