Haberler

Ceylan Arslan Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Konya Ahırlı belediye başkan adayı olan Ceylan Arslan isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Konya Ahırlı belediye başkan adayı olan Ceylan Arslan isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Konya Ahırlı ilçesinde toplam 5 aday ile yarışan Ceylan Arslan isimli İyi Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde İyi Parti Konya Ahırlı adayı Ceylan Arslan kimdir? İyi Parti Konya Ahırlı adayı Ceylan Arslan yüzde kaç oy aldı?

Ceylan Arslan Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti Konya Ahırlı belediye başkan adayı olarak gösterilen Ceylan Arslan Ahırlı ilçesinde % 24,11 oranında oy almıştır. Ahırlı ilçesinde % 24,11 oranında oy olan Ceylan Arslan adlı İyi Parti adayı toplamda 802 adet oy sayısına ulaştı.

Ceylan Arslan Kimdir?

Ceylan Arslan seçim sonuçları

Ceylan Arslan, ilk ve ortaokulu Konya'nın Akkise beldesinde, lise eğitimini ise Bozkır ilçesinde tamamlamıştır. Universiteyi Selçuk Universitesi Eğitim Fakültesinde bitirdikten sonra 1988 yılında Erzurum'un Oltu ilçesinde öğretmen olarak göreve başlamıştır. 1988-1993 yılları arasında Erzurum'da öğretmenlik yapan Arslan, 1993-2002 yılları arasında Ahırlı ilçesi Akkise'Beldesinde öğretmenlik yapmaya başlamış ve bulunduğu okulda müdürlük de yapmıştır. 2002 yılında Kaşgarlı Mahmut İlköğretim Okulu'na müdür olarak atanan Ceylan daha sonra 2004 ve 2009 yıllarında Akkise beldesine belediye başkanı olarak seçilmiştir. 2014 yılında Selçuklu İbrahim yapıcı ilkokulunda tekrar öğretmen olarak göreve başlayan Arslan, Ahırlı ilçe belediye başkanlığı adaylığı için öğretmenlik mesleğinden istifa etmiştir. Ceylan Arslan, evli ve 5 çocuk babasıdır.

Konya Ahırlı ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title