Haberler

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden Plaket

Güncelleme:

Köy muhtarları ve Çevre ve Şehircilik Personeli plaketle ödüllendirildi.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Banu Aslan Can, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığınca çevrenin korunması ve geliştirilmesi konusunda başarılı çalışmalar ve uygulamalar yürütmekte olan Belediye ve Köy Muhtarlarımıza yönelik olarak 5 Haziran Dünya Çevre Gününde ödüllendirilmek üzere " Türkiye'nin en temiz kenti" ile "Türkiye'nin en temiz köyü" yarışmaları kapsamında Değerlendirmede, Alibeyköy il birincisi, Yüzbaşılar Köyü il ikincisi ve Suveren Köyü il üçüncüsü olarak belirlendiğini belirterek bu üç köy muhtarımıza Çevre ve Şehircilik Bakanımız Erdoğan Bayraktar'ın göndermiş olduğu teşekkür belgelerine taktim edeceğiz."dedi.

Üç Köy muhtarına Iğdır Valisi Amir Çiçek tarafından teşekkür belgesi verildi. Daha sonra Başarılı Çalışmalarından dolayı Çevre ve Şehircilik personeline Vali Amir Çiçek plaket verdi.

Iğdır Yurt Kur Müdürü Halil Çavlu ve Muhtarlar'da Vali Amir Çiçek'e başarılı çalışmaları ve desteklerinden dolayı plaket verdi.

Vali Çiçek, Çevremizi temiz tutmalıyız bunun için herkes üzerine düşen görevi yapmalıdır. Temizlik imandan gelir bunu başarmak zorundayız. Temiz çevre temiz toplum yaratmalıyız "dedi.

Muhtarlar Adına Konuşan Ali Bey Köy Muhtarı Ali Turgut' Köylerimizin Güzelleşmesi çevresel olarak İl özel İdaresinin Kanalizasyon İçme suyu yol ve eğitim amaçlı kurslar sayesinde köyümüz bilinçlenerek temiz çevre edinmekteyiz. Muhtar Ali Turgut, Vali Amir Çiçek, Vali yardımcısı Türker Halim Çağatay,Hacı Uzkuç'a Köyde dokunmuş Karabağ motifli Ali Bey Köy yazılı kilim hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Banu Aslan Can Amir Çiçek Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title