Haberler

Çevre felaketini önleyecek 25 milyon avroluk tesis -

Balıkesir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve yüzde 85,9'u Avrupa Birliği (AB) hibesiyle gerçekleştirilen 25 milyon 511 bin avroluk Katı Atık Yönetimi Projesi çerçevesinde kurulumu süren tesis, mayıs ayında hizmete girecek.

ZAFER AKPINAR - Balıkesir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve yüzde 85,9'u Avrupa Birliği (AB) hibesiyle gerçekleştirilen 25 milyon 511 bin avroluk Katı Atık Yönetimi Projesi çerçevesinde kurulumu süren tesis, mayıs ayında hizmete girecek.

AA muhabirinin Balıkesir Belediyesi yetkililerinden aldığı bilgiye göre, çevre felaketleri ve doğa kirliliğini önlemeyi hedeflemesi bakımından örnek gösterilen Katı Atık Yönetimi Projesinin temeli, 12 Aralık 2012'de atıldı. Yüzde 95'i tamamlanan ve yasal bitiş süresi 17 Mayıs 2014 olan, 25 milyon 511 bin avro maliyetli proje, yüzde 85,9 oranıyla şu ana kadar AB'den en yüksek hibe verilen proje olarak gösteriliyor.

Kaynak: AA / Güncel

Balıkesir Belediyesi Avrupa Birliği Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title