Haberler

Cevdet Yılmaz: "Terör Kazanmayacak, Bayram Kazanacak, Bayramın Ruhu Kazanacak İnşallah"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Onlar ne yaparlarsa yapsınlar, biz bu bayramın ruhunu yaşatacağız, bayramdaki huzuru, barışı, kardeşliği yaşatmaya devam edeceğiz.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Onlar ne yaparlarsa yapsınlar, biz bu bayramın ruhunu yaşatacağız, bayramdaki huzuru, barışı, kardeşliği yaşatmaya devam edeceğiz. Terör kazanmayacak, bayram kazanacak, bayramın ruhu kazanacak inşallah." dedi.

Yılmaz, Bingöl Valiliğince Polisevi'nde düzenlenen bayramlaşma programına katılarak, vatandaşların bayramını kutladı. Yılmaz, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ettiğini belirterek, bayramın, insanlık için huzura, barışa vesile olmasını diledi.

İslam aleminde sıkıntılı bir dönem yaşadıklarını, Suriye, Irak, Arakan başta olmak üzere birçok coğrafyada büyük acıların yaşandığını dile getiren Yılmaz, oradaki kardeşlerine selamlarını ve dualarını gönderdiğini kaydetti.

Bayramların, önemli, dayanışmanın, kardeşliğin zirveye çıktığı günler olduğunu aktaran Yılmaz, bugünlerin en güzel şekilde değerlendirilmesi temennisinde bulundu.

"Terör hiçbir zaman amacına ulaşamayacak"

Yılmaz, bir güvenlik korucusunun şehit olmasından dolayı duyduğu üzüntüyü ifade ederek, şöyle konuştu:

"Bingöl'de bu bayram sevinciyle birlikte bir acımız var. Güvenlik korucumuz Nesip kardeşimizi kaybettik, şehit oldu. Cenabıallah rahmet eylesin. Arife gününde, mübarek bir günde şehit edildi, mekanı cennet olsun. Ailesi başta olmak üzere bütün milletimize başsağlığı diliyorum. Aileyi ziyaret ettik, başsağlığı diledik. Babanın metaneti görülmeye değerdi. Böyle ailelerimiz ve insanımız olduğu sürece terör hiçbir zaman amacına ulaşamayacak. Terörün hiçbir kutsallığının ve değerinin olmadığını bir kez daha görmüş olduk. Bir bayram arifesinde, bayram sevincini maalesef terörle kana buladılar. Ancak hiçbir zaman başarılı olamayacaklar. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar, biz bu bayramın ruhunu yaşatacağız, bayramdaki huzuru, barışı, kardeşliği yaşatmaya devam edeceğiz. Terör kazanmayacak, bayram kazanacak, bayramın ruhu kazanacak inşallah."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, vatandaşların rahatı, huzuru ve bayramı güzel bir şekilde geçirmeleri için devletin ve güvenlik güçlerinin her türlü çalışmayı yaptığını vurguladı.

Daha sonra Yılmaz, Bingöl Şehit Aileleri, Malulleri ve İnsan Hakları Derneği, Bingöl Belediyesi, İl Jandarma Komutanlığı ve Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret etti.

Polisevi'nde düzenlenen bayramlaşma programına, Vali Ali Mantı, 49. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ersin Altay, AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Cevdet Yılmaz Yılmaz Bingöl Ak Parti Politika Güncel Haberler

title