Haberler

Cemil Çiçek'ten Sedat Peker açıklaması: Binde biri doğruysa felakettir

Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Cemil Çiçek, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in yayınladığı videolar hakkında açıklamalarda bulundu. Çiçek, "Binde biri bile doğruysa felaket ve sıkıntıdır. Videoları seyreden, gazetede okuyan savcıların harekete geçip gereğini yapması gerekir" diye konuştu.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in yayınladığı videoda ortaya attığı iddialar büyük yankı uyandırırken, iddialarda ismi geçen başta AK Parti Milletvekili Feyzi İşbaşaran olmak üzere Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Peker'e cevap vermişti.

Peker, Serhat Albayrak, Mehmet Ağar, oğlu AK Parti Milletvekili Tolga Ağar ve "Pelikan" yapısıyla ilgili iddialar ortaya atmıştı.

MEHMET AĞAR HAKKINDA İDDİALARDA BULUNDU

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar hakkında da konuşan Peker, "Benim kafama takılan en önemli sorulardan birisi şu: Mehmet Ağar yılların kurdu, yani hiçbir işinde iz bırakmaz. Onun yönettiği, onun yönlendirdiği her şeyiyle o kadar açık ki... Peki bunu neden yaptı? Bunun da elbette vardır bir sebebi. Taşeronluğunu yapmış olduğu bu organizasyonlar ona bu taşeronluğu verenleri belki mutlu etmiştir: Ya da kendisini hedefe koyup payeler almak istemiştir. Çıkarımlarda bulunmak istemiştir. Derin devletimizin başı ya! Ama ben bir tek devlet tanırım TC Devleti. Öyle derini derinsizi anlamam" ifadelerini kullanmıştı.

AĞAR'DAN CEVAP GELDİ

Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk'e konuşan Ağar, "Devlet hizmetinden ayrılalı 25 yıl, siyaseti bırakalı da 15 yıl oldu. Dokunulmazlığım yok. Devlet benimle ilgili istediği araştırmayı istediği zaman yapar. Bunun için herhangi bir engel yok" demişti.

"BİNDE BİRİ DOĞRUYSA FELAKET VE SIKINTILIDIR"

Yaşanan tartışmalara son olarak Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Cemil Çiçek de katıldı. DW'den Değer Akal'a konuşan Çiçek, iddiaların binde birinin doğru olmasını felaket şeklinde değerlendirerek, "Binde biri bile doğruysa felaket ve sıkıntıdır. Binde birken önünü alamazsanız, bu yüzde bir, sonra onda bir olur sonra bir bakarsınız ki bütün vücudu kaplamış. Türkiye bu konuda yeteri kadar geçmişte tecrübe sahibi oldu. Gerekli ders çıkartılarak gereğinin yapılması lazım" dedi.

"SUÇ VARSA YARGI DEVREYE GİRMELİ"

Çiçek açıklamasının devamında ise, "Videoları seyreden, gazetede okuyan ilgili savcı ya da savcıların harekete geçip gereğini yapmaları lazım. Devlete güveni sağlamak açısından bu gereklidir. Bu boyuttaki iddiaları savcılar araştıracak, gerçek neyse ortaya çıkartacaktır. Suç teşkil eden bir şey varsa, evvela yargı makamlarının harekete geçmesi lazım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mehmet Ağar Sedat Peker Cemil Çiçek Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında?
500

Yorumlar (3)

Umut Gültekin:

Adam çıktı söylediklerim yalansa parmaklarımı kesicem dedi tek tek kendine çok güveniyor sizde çok güveniyorsanız sizde birşeyler koyun ortaya bence adil olarak konusulsun bütün milletin önünde.

85
7
yanıtYanıtla
Steven Juan:

Yalandan cok sasirirsiniz ulke mafya sistemiyle yonetiliyor kimse konusamiyor cunku her yerde usulsuzluk hukuksuzluk menfaatcilik komisyonculuk (Rusvet) abicilik vs vs devam eder sonuc bataklik olan ulkeye millete oluyor

74
7
yanıtYanıtla
Steven Juan:

Eskiden 80 li 90li yillarda eger turkiye avrupa birligine girerse degisir refah seviyesi yukselir halk millet odakli sistem gelir diye hayal kuruyordum o olmadi Aradan 30 40 yil gecti ne oldu ne degisti turkiyede cok bir sey degismedi ama o zengin ulkeler zenginliklerini ikiye uce katladilar bizde ulkeyi yonetenler coluk cocuk aileleri yakin cevreleri zengin oldu camiyede gidiyorlar obur taraftada cennetlikler konuya donersem mafya mafyayi sucluyor adalet istiyor vay be

34
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title