Haberler

Cemaate Yönelik Operasyonda Gözaltı Listesinde Hüseyin Gülerce de Var

Güncelleme:

Cemaate yönelik 13 ilde yapılan operasyonlarda çok sayıda isim gözaltına alınırken Hüseyin Gülerce'nin de listede olduğu duyuruldu.

Zaman gazetesi eski yazarlarından Hüseyin Gülerce'nin de cemaate yapılan operasyon kapsamında gözaltı listesinde olduğu açıklandı.

LİSTEDE 31 İSİM VAR

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, "31 kişi hakkında gözaltına alınmaları talimatı verilmiştir. 12 kişi şu anda gözaltındadır. Listede Hüseyin Gülerce de bulunmaktadır." denildi.

GÜLERCE'DEN İLK AÇIKLAMA

Hakkındaki gözaltı kararıyla ilgili Twitter'dan kısa bir açıklama yapan Gülerce, yarın adliyeye gidip ifade vereceğini söyledi.

İşte Gülerce'nin o tweet'leri:

GÜLERCE, GÖZALTI KARARI RESMEN AÇIKLANMADAN ÖNCE DE ŞU DEĞERLENDİRMEDE BULUNMUŞTU

Gülerce, Beyaz TV'deki programında kendisinin listede olmasıyla ilgili şunları söylemişti:

"17 Aralık'tan bu yana olup bitenlere bakıldığında benim farklı bir duruşumun olduğu görülüyor. Hatta bu nedenle Mehtap TV'deki programım bitti, Zaman gazetesinden ayrıldım. Eğer liste doğruysa yani benim adım listede varsa ilk konuşacağım kişi savcı olur elbette. Ne suç isnat ediliyor bilmeden konuşmam doğru değil. Adım nasıl geçti bilmiyorum. Ama insan kendisini bilir. Suçlu olup olmadığını bilir. İddia neyse ben suçlusu olamam. Çünkü ben sadece yazı yazdım. Gazetecilik faaliyeti dışında hiçbir faaliyetim yok."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Hüseyin Gülerce Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

emre sağMobil-ANDROID:

mü'min hırsızdan özür dilemez. gördünüz mü yiğitleri nasıl da dik değil, dimdik duruyorlar. hırsızlara yolsuzluk yapanlara karşı..

24
3
yanıtYanıtla
hamleymobilWeb@haberler.com:

huseyin bey cok gulunc duruma dusmus. “bakin ben gazeteden ve tv programlarindan ayrildim “ hatta gormuyor musunuz artik beyaz tvde program yapiyorum diye yalvaracak.simdi anlasildi neden saf degistirdigi... boyle korkaklara ne gerek var ne de ihtiyac var. huseyin bey haklinin yaninda degil guclunun yanindayim diyor. hakki savunan hicbir zaman korkmaz alni ak basi diktir her zaman.

13
2
yanıtYanıtla
tMobil-ANDROID:

vatan hayinlarinin kim oldunu goreceksiniz zamani gelince

13
1
yanıtYanıtla
görelim:

ey paralelciler ben su kid aklimla sizn yanlis yolda oldugunuzu anliyorum si okumus üflemis insanlarsiniz nasil böyle bir tuzaga düsersiniz bu ülkenin basina bir sey gelirse arilarinizi kizlarinizi zil takipoyntir yahudile siz sonucunu göre göre nasil boyle yapiyorsunuz

7
7
yanıtYanıtla
emre sağMobil-ANDROID:

mü'min hırsızdan özür dilemez. gerçekler er ya da geç ortaya çıkar. Allah'ın hırsızların yanında olduğu ne zaman görülmüş haşaa.

9
3
yanıtYanıtla
BİRGARİP:

HALEN DAHA CEVAP BULAMADIM. ZAMAN GAZETESİNİN , ZAMAN YAZAN KISMI KIRMIZI BEYAZDI, ÇOK ÖNÇEKİ SENELER, BİRDEN MAVİ BEYAZA DÖNDÜ, AYNEN İSRAİL BAYRAĞININ RENGİ GİBİ. BENDE BÜYÜK BİR SORU İŞAETİ BIRAKTI. NEDEN AÇABA . . . . .

7
3
yanıtYanıtla
SATICILAR:

Gözaltı kararı alındığına göre Bu adamın Cemaati satması da yetmedi anlaşılan. . .

10
0
yanıtYanıtla
önder:

neden surprız son zamanlarda akp yalakalığı yaptığı icinmı bu mantık bile operasyonun ne maksatla yapıldığını anlatmıyormu

9
0
yanıtYanıtla
an:

sıkıntı yok böylece bütün dünya yolsuzlujkları duydu bundan sonra iflah olmazlar

8
1
yanıtYanıtla
BAY BAYAN:

AKLI SIRA İTİRAFÇI OLACAK SATLIK ADAMLAR. CAMBAZA BAK CAMBAZA

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title