Haberler

Cemaat'e Yönelik Operasyonda 4 Kişi Daha Serbest Bırakıldı

Güncelleme:

Cemaat'e yönelik operasyonda savcıya ifade veren, Hikmet Tombulca, Salih Asan, Engin Koç ve Samim Noyan serbest bırakıldı.

Cemaat'e yönelik operasyonda savcıya ifade veren 4 kişi daha serbest bırakıldı. Böylece, serbest kalanların sayısı 11'e yükseldi. 18 şüphelinin sorgusu ise devam ediyor.

4 İSİM SERBEST BIRAKILDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde savcı tarafından sorgusu yapılan, Samanyolu TV'de yayınlanan "Şefkat Tepe" dizisinin hikaye yazarı Hikmet Tombulca ile "Tek Türkiye", "Şefkat Tepe" ve "Sungurlar" adlı dizilerin yapımcısı Salih Asan, "Sungurlar" dizisinin yönetmeni Engin Koç ve "Şefkat Tepe"nin senaristi Samim Noyan bu akşam serbest bırakıldı.

SERBEST BIRAKILANLARIN SAYISI 11'E YÜKSELDİ

Böylece, dün sabah başlayan operasyonda şimdiye kadar serbest bırakılanların sayısı 11'e yükseldi. 18 kişinin sorgusu ise devam ediyor. Sorgulamaları 2 savcı yürütüyor. Bugün Gazetesi yazarı Nuh Gönültaş ile Emniyet Amiri Mustafa Kılıçarslan ise henüz yakalanamadı. Nuh Gönültaş'ın operasyondan bir gün önce yurtdışına çıktığı iddia ediliyor.

ŞU ANA KADAR KİMLER SERBEST KALDI?

Operasyonun başladığı 14 Aralık'tan itibaren serbest bırakılan isimler şöyle; Gazeteci Hüseyin Gülerce, İlahiyatçı Yazar Ahmet Şahin, Tek Türkiye dizisinin senaristleri Ali Kara, Makbule Çam Elamdağ, Elif Yılmaz, Ebru Şenvardar ve dizinin yönetmeni Naci Çelik Berksoy, "Şefkat Tepe" dizisinin hikaye yazarı Hikmet Tombulca, "Tek Türkiye", "Şefkat Tepe" ve "Sungurlar" adlı dizilerin yapımcısı Salih Asan, "Sungurlar" dizisinin yönetmeni Engin Koç ve "Şefkat Tepe"nin senaristi Samim Noyan serbest bırakıldı

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hikmet Tombulca Salih Asan Engin Koç Cemaat Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

ahmetMobil-ANDROID:

Gün ola devran döne, recep ışığın söne!

3
0
yanıtYanıtla
keremMobil-ANDROID:

zaten hepsi serbest kalacak cunku suclari yok bunu rte de biliyor

2
0
yanıtYanıtla
lala:

Bıktır artık butür algı haberlerinden. Bu vatana hainlik eden kim varsa hepsini asın. Ama insanlara hiç yok yerden tayindi, gözaltıydı deyip suçsuz yere uğraşmayın. Bir yıldır güya paralel oparasyonu yapılıyor elde yok avuçta yok. Olan o garibin devlet memurlarına oldu. Yalanla iftirayla yerinden yurdundan evinden oldular. Madem devletin memuru görevini kötüye kullandı neden tayin ediyorsun, yasalar kanunlar içerisinde yargılarsın cezasını çeker. Gerekirse memurluktan men edersin. Boşuna bu algı oparasyonlarıyla ne bizi nede kendinizi kandırın. Deliliniz varsa hepsini hapse gömün. Ama iftira yalanla olmazzzzz.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title