Haberler

Cem Sinan Vergül İddialı konuştu

Fatih Karagümrük deplasmanından puanla dönen Spor Toto 2. Lig'teki temsilcimiz Kocaeli Birlikspor dün (pazartesi) Bucaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Ramiz Soydaş trafik kazası geçirdiği için dünkü antrenmana katılamadı. Oyuncuları, antrenmanı ve önümüzdeki maçı değerlendiren yardımcı antrenör Cem Sinan Vergül, "Tecrübeli ve yetenekli oyunculara sahibiz. Daha önce evimizde sergilediğimiz performansı üzerine koyarak sergileyeceğiz" dedi

Yenileme ağırlıklı antrenmanla çalışmaların startını veren kırmızı-beyazlı ekibimiz antrenmanı yarı sahada çift kale maçla tamamladı. Sakatlıkları nedeniyle tedavisi süren Emre Balak'ın önümüzdeki hafta müsabakada oynayıp oynamayacağı hafta boyu sürecek olan antrenmanlardaki performansına göre belli olacak. Fatih Kıran'ın ise rehabilite amaçlı antrenmanları sürüyor, 2-3 hafta sonra sahalara tamamen dönmesi planlanıyor.

RAMİZ SOYDAŞ KAZA GEÇİRDİ

Ligin ilk haftasında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 5 maç ceza alan Onur Garip ise cezasını tamamladı. Hafta sonu oynanacak olan Bucaspor maçında forma giyebilecek. Öte yandan teknik direktör Ramiz Soydaş geçirdiği trafik kazası nedeniyle bugünkü antrenmana katılamadı. Ciddi bir sağlık problemi olmayan Soydaş'ın yokluğunda antrenman, antrenörlerimiz; Evren Esendemir, Cem Sinan Vergül ve kaleci antrenörümüz Eşref Doğmenç idaresinde aksamadan sürdü.

ÖNEMLİ OLAN; NE YAPTIĞIMIZ

Fatih Karagümrük deplasmanı, antrenman, oyuncuların durumu ve pazar günü saat 15:00'te Alparslan Türkeş Stadı'nda oynanacak Bucaspor karşılaşmasıyla ile ilgili değerlendirmede bulunan yardımcı antrenörlerden Cem Sinan Vergül, "Bucaspor maçı da bizim için zor geçecek maçlardan bir tanesi. Ama bizim için önemli olan sahada neler yapacağımız. Tecrübeli ve yetenekli oyunculara sahip bir takımız. Daha önce evimizde sergilediğimiz performansı Bucaspor maçında da sergileyeceğiz. Hafta sonu o maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

ATAĞA ÇIKARKEN HATA YAPTIK

Fatih Karagümrük deplasmanında çeşitli faktörlere bağlı olarak gelişen eksiklikleri tespit ettiklerini ve bunu gidermek için çalışacaklarını da belirten Cem Sinan Vergül, "Atağa çıkarken geride savunma güvenliğiyle alakalı sıkıntı yaşadık. Geriye dönemedik ve alamadığımız pozisyonla alakalı kontra ataktan golü kalemizde gördük. İyi takım savunması yaptığımız bir gerçek. Ama top bizdeyken yapamadığımız şeyler oldu. Onlarla ilgili biraz daha fazla çalışma yapacağız.

SKORU KORUYABİLMELİYDİK

Suni çimde ve sıcakta oynamak da etkiliydi. Kaldı ki sakatlanan ve yorulan oyuncularımızın olması istediğimiz hamleleri yapmamızı engelledi. Takım savunmasını iyi yapan ama top bizdeyken gerekli oyun anlayışını ortaya koyamadığımız anlar oldu. Yanı sıra kaçırdığımız goller ve verilmeyen goller de bizim 3 puanla ayrılmamızı engelledi. Deplasmanda 1-0 öne geçip son 10 dakikaya kadar gelmişken bizim bu skoru koruyabilmemiz lazımdı" şeklinde konuştu.

TEDAVİLERİ DEVAM EDİYOR

Oyuncu durumlarıyla ilgili bilgi de veren Cem Sinan Vergül, "Suni çim sahada oynamadan dolayı oyuncularımızın adele ve ağrı tabanlarında ağrı oldu. Ama onlarla ilgili yenileme, toparlama çalışmasını yapıyoruz. Emre Balak'ın tedavisi sürüyor. Bizim için değerli bir oyuncu. Durumuna bakacağız. Antrenman performansını takip ediyoruz. Ona göre karar vereceğiz. Fatih'in de keza rehabilitasyon süreci sürüyor.

ONUR GARİP'İN CEZASI BİTTİ

İlk hafta Zonguldak Kömürspor deplasmanında talihsizlik yaşayan başarılı forvetimiz Onur'un cezası da bitti. Onur'un oynayacak olması takıma mutlaka olumlu etki edecek. Kaliteli futbolcularımızdan, forvetlerimizden biri. Üst liglerde hatta süper ligde oynayabilecek kalitede. İlk hafta talihsizlik yaşadı. Onun oynayabilecek olması futbolcularımızın olduğu kadar bizim için de güven verici ve rahatlatıcı durum. Bu avantajı da en iyi şekilde kullanmayı hedefliyoruz" sözlerini kaydetti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fatih Karagümrük Onur Garip Cem Sinan Bucaspor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title