Haberler

Cem'lerin Evinde Yeniden İnceleme

Vahşice Öldürülen Münevver Karabulut'un Katil Zanlısı Olarak Aranan Cem Garipoğlu'nun Bahçeşehir'deki Evi, Savcının Talimatıyla Dün Tekrar Arandı.

Vahşice öldürülen Münevver Karabulut’un katil zanlısı olarak aranan Cem Garipoğlu’nun Bahçeşehir’deki evi, savcının talimatıyla dün tekrar arandı.

’Cem Garipoğlu cinayeti tek başına işlemiş olamaz’ iddialarının artması nedeniyle polis yeni yeni ipuçları bulma amacıyla evi yeniden inceledi. Arama sırasında eve Cem Garipoğlu’nun amcası Hayyam Garipoğlu’nun da geleceği söylentileri üzerine polis evin etrafında yoğun güvenlik önlemi aldı. İddiaları destekleyen bir kanıta ulaşılıp ulaşılamadığı açıklanmadı.

Polis, Cem Garipoğlu’nun yeni görüntülerini ele geçirdi. Bir grup arkadaşıyla İspanya tatili sırasında çekilmiş görüntüler, Show TV’de yayınlandı. Bu görüntülerde, Garipoğlu bazen kamerayı eline alarak arkadaşlarını görüntülüyor. Bazen de kamera karşısına geçip neşeli tavırlar sergiliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title